כל חמשת הליגיונרים מה-MLS הגיעו בצהריים (רביעי) לבית המלון של נבחרת ישראל ליד לינץ. תאי בריבו, דור תורג'מן, עידן טוקלומטי, ליאל עבדה ועילאי פיינגולד יערכו הערב אימון בצד, כשהנבחרת תקיים את האימון המסכם שלה לפני המשחק מחר מול אוסטריה.
הליגיונר היחיד מה-MLS שהקדים להגיע, כי יכול היה לטוס ביום כיפור, הוא סייד אבו פרחי, והוא גם אמור לפתוח מחר כחלוץ הנבחרת. רן בן שמעון יחליט על הדקות של יתר "האמריקאים" מהספסל על פי היכולת שלהם להתאושש מהג'ט לג.
בתוך כך, הנבחרת קיימה לפני הצהריים אימון ראשון להיום, שהוקדש למצבים נייחים. בן שמעון הקדיש הרבה דקות באימונים עד כה לתרגול מצבים נייחים, שתמיד מהווים את אחת הבעיות הגדולות של הכדורגל הישראלי בהתמודדויות מול הכדורגל האירופי.
הרכב הנבחרת אמור להיראות כך: דניאל פרץ, גיא מזרחי, עידן נחמיאס, ניקיטה סטוינוב, רוי רביבו, אליאל פרץ, דור פרץ, אוסקר גלוך, ענאן חלאילי, מנור סולומון, סייד אבו פרחי.
