וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"הדבר היחיד שלא הצלחתי לקחת איתי": פראן טורס מתגעגע לפדרי

החלוץ הספרדי, שכבש כבר שבעה שערים משבע בעיטות למסגרת בפריז סן ז'רמן והוביל אותה לניצחון בקלאסיקו על מארסיי, סיפר על היום שאחרי ברצלונה

תקציר: רומא נגד אינטר 2:2/ספורט 1

פראן טורס נהנה מפתיחה מצוינת בפריז סן ז'רמן. החלוץ הספרדי, שהצטרף הקיץ מברצלונה, כבר כבש שבעה שערים משבע בעיטות למסגרת, וביום ראשון האחרון שוב מצא את הרשת בניצחון 1:2 על מארסיי בקלאסיקו הצרפתי.

בריאיון לתוכנית הספרדית "El Hormiguero", טורס סיפר איך נראים השבועות הראשונים שלו בפריז, מהמעבר מברצלונה ועד הניסיון להתרגל לחיים במדינה חדשה ולשפה שהוא עדיין לומד.

פראן טורס, שחקן פריז סן ז'רמן/רויטרס

"אני מתאקלם היטב, כי בסופו של דבר אצלנו הכדורגלנים הרבה תלוי במה שקורה על המגרש", הסביר. "כשאתה בתקופה טובה, הבעיות שמחוץ למגרש פחות מורגשות. אבל השבוע, למשל, היה לי קשה מאוד. אני באמצע מעבר דירה וצריך להביא הרבה דברים מברצלונה".

כשנשאל על המעבר, טורס התבדח ולא שכח את חברו הטוב מברצלונה: "הדבר היחיד שלא הצלחתי לקחת איתי הוא פדרי. אני כבר מתגעגע אליו מאוד".

השניים מכירים היטב ושיחקו יחד במשך ארבע שנים בברצלונה, לצד שיתוף הפעולה בנבחרת ספרד. טורס הוסיף: "זה קשה, לא רק בשבילך אלא גם בשביל האנשים שסביבך, כי יום אחד אתה כאן וביום הבא אתה כבר אורז מזוודות".

הספרדי אישר גם שהחל ללמוד צרפתית, וכשנשאל על כך השיב בצרפתית ובחיוך: "זה קשה".

  • פריז סן ז'רמן

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully