ליגת העל בכדורגל יצאה לפגרה בת כשלושה שבועות ותתחדש רק ב-10 באוקטובר. גם לאחר שהליגה תשוב, ייערכו משחקים בשעות די זהות בשבת. כזכור, בחודש אפריל האחרון פרסמנו כאן שעל אף הסכם הפיילוט בין המנהלת לטוטו, שמחייב את המנהלת לקיים משחקים בשעון קיץ בשבת לאחר צאת השבת, העונה זה ישתנה.
בשלושת המחזורים שנותרו עד המעבר לשעון חורף, עדיין יתקיימו המשחקים רק בצאת השבת, אבל החל מחודש אפריל - כששעון הקיץ יחזור - ייערכו משחקים בשבתות החל מהשעה 18:00, כאשר למעשה השבת עדיין לא תצא. הסיבה שלא עוברים באוקטובר לשעה מוקדמת יותר היא שמבחינת המנהלת עדיין חם מדי.
המעבר לשעון חורף יהיה רק לקראת סוף אוקטובר, כאשר המשחק הראשון שייערך בשבת בשעה 15:00 יהיה בין בית"ר ירושלים לעירוני קרית שמונה ב-31 באוקטובר. במחזור לאחר מכן יתקיים כבר משחק ביום שישי ב-14:00: מכבי תל אביב מול מכבי פתח תקוה, ובשבת שוב ייפתח המחזור כבר בשעה 15:00.
כזכור, בפלייאוף של העונה שעברה התקיים דיון די ער לגבי משחקים בשבתות שנפתחים רק במוצאי שבת בשעון קיץ, אבל במנהלת יעמדו על כך שבפלייאוף של העונה הנוכחית יהיה פיזור גדול יותר של שעות המשחקים בשבתות, וכאמור חלק מהם ייפתחו בתוך השבת.
