אחרי שעשתה את יום הכיפורים בבית המלון בלינץ, תפתח הבוקר (שלישי) נבחרת ישראל את אימוניה במתחם הסמוך למקום בו היא משתכנת ותקיים אימון ראשון לקראת המשחק מול אוסטריה מחרתיים, אשר יפתח את קמפיין ליגת האומות.
מי שעדיין לא הצטרפו הם חמשת השחקנים שמשחקים בארצות הברית: תאי בריבו, דור תורג'מן, עידן טוקלומטי, ליאל עבדה ועילאי פיינגולד. כל החמישה יחלו היום את הדרך מארצות הברית לאוסטריה כאשר רק סייד אבו פרחי הגיע כבר במהלך יום הכיפורים מארצות הברית בשל העובדה שהוא היה יכול לטוס ביום כיפור.
בנבחרת מקווים לראות היום בבוקר באימון מלא את עידן נחמיאס. בלם הפועל באר שבע הגיע שלשום בבוקר לטיסה לאוסטריה כשהוא מדווח על פציעה קלה בעקבות משחקה של הפועל באר שבע מול עירוני קרית שמונה, אבל במהלך יום הכיפורים הוא עדכן כי הוא מרגיש יותר טוב ובכל מקרה באימון היום יוכלו רן בן שמעון והצוות שלו לדעת האם הוא כשיר או שעוד שחקן הגנה יורד מהמצבת לקראת המשחק ביום חמישי.
בנבחרת עברו בצורה טובה את יום הכיפורים. ההתאחדות לכדורגל הטיסה רב שיהיה עם השחקנים והצוות וכמובן שהובא למטוס גם ספר תורה כך שלשחקנים היה כל מה שהם צריכים כדי לעבור את תפילות יום הכיפורים כהלכה.
