וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברומניה חושפים: "הסיבה שחאג'י סירב למיליון דולר ממכבי ת"א"

על פי הדיווחים, שחקן הכנף קיבל הצעה לשכר עתק במונחים ישראליים, אבל השיב בשלילה בגלל שקיבל מסר ממארסיי: תמתין לנו

תקציר: מכבי נתניה - מכבי תל אביב 2:1/ספורט 1

יאניס חאג'י בן ה-27 היה קרוב מאוד לעזוב את אלניאספור לקראת סיום חלון ההעברות, ולפי התקשורת הרומנית, בין הקבוצות שהתעניינו בו הייתה גם מכבי תל אביב. לפי דיווח היום (שני) ברומניה, הצהובים רצו מאוד לצרף את קשר נבחרת רומניה ואף הציעו לו שכר של כמיליון יורו, אבל חאג'י בחר שלא לעבור לישראל.

היום ב"פנאטיק" המקומי שפכו עוד קצת אור על הסירוב של חאג'י למוליכת טבלת ליגת העל וטענו ששחקן הכנף קיבל מסר ממארסיי - שהיא תנסה לצרף אותו בחלון ההעברות של ינואר. חשוב להדגיש: התקשורת הרומנית נוהגת להפליג למחוזות רחוקים ולפעמים דמיוניים, אבל כך או אחרת, על פי הדיווח המועדון הצרפתי כבר יצר קשר עם חאג'י, והשחקן נתן את הסכמתו למעבר לליגה הצרפתית: "הצדדים כבר הגיעו להבנות, והעסקה עשויה לצאת לפועל בחלון ההעברות של החורף".

ב-Digisport כתבו: "עבור חאג'י, זה עשוי להיות המעבר הגדול בקריירה, במיוחד משום שמארסיי נחשבת לאחד המועדונים הבכירים בצרפת".

שחקן נבחרת רומניה, יאניס חאג'י/GettyImages, Soccrates Images

חאג'י שיחק בעבר בין היתר בפיורנטינה האיטלקית, אלאבס הספרדית וריינג'רס הסקוטית. הוא צבר 54 הופעות בנבחרת רומניה וכבש בהן 8 שערים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully