וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אין שום מתח": אמבפה ודמבלה יישרו את ההדורים סביב כדור הזהב

שני כוכבי נבחרת צרפת שוחחו בעקבות ההתבטאויות סביב המרוץ לפרס היוקרתי. אמבפה ב"ל'אקיפ": "הוא חבר שלי, אין שום בעיה"

תקציר: רומא נגד אינטר 2:2/ספורט 1

המרוץ לכדור הזהב הוליד בימים האחרונים לא מעט כותרות גם סביב קיליאן אמבפה ועוסמאן דמבלה, אבל בצרפת מדווחים ששני הכוכבים כבר דאגו ליישר את ההדורים ביניהם.

לפי "לה פריזיאן", אמבפה ודמבלה קיימו שיחת טלפון במטרה למנוע מתיחות אפשרית בעקבות ההתבטאויות שלהם בתקשורת סביב המאבק על הפרס. השיחה נערכה עוד לפני ההתכנסות של נבחרת צרפת, כאשר השניים ביקשו להבהיר ביניהם את הדברים ולא להשאיר מקום לפרשנויות.

אמבפה עצמו התייחס לכך בראיון ל"ל'אקיפ" והבהיר שאין כל בעיה בינו לבין דמבלה. "כבר דיברתי איתו על זה. אין שום מתח. הוא חבר שלי", אמר כוכב ריאל מדריד. "אני חושב שאין שום בעיה סביב העניין הזה. אני באמת רגוע מאוד".

אמבפה ודמבלה/GettyImages, Image Photo Agency

אמבפה אף עקץ את העיסוק התקשורתי בנושא והוסיף: "בתקופה של ליגת האומות והתכנסות של נבחרת צרפת תמיד צריך למצוא נושא לוויכוח, והפעם מצאו אחד טוב".

בצרפת מדגישים כי מאחורי הקלעים אין קרע בין השניים, וכי השיחה ביניהם נועדה בדיוק כדי למנוע מהסיפור להתפתח מעבר להתבטאויות שכבר פורסמו. כעת, כשהשניים נמצאים יחד במסגרת הנבחרת, המסר מבחינתם ברור: התחרות על כדור הזהב לא גלשה למתיחות אישית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully