מכבי נתניה רשמה אמש (שבת) הפסד שני ברציפות, אחרי שנוצחה 1:2 על ידי המוליכה המושלמת מכבי תל אביב.
למרות ההפסד והתסכול מאיבוד הנקודות, בנתניה דיברו על השיפור הגדול ביכולת הקבוצה, בעיקר במחצית השנייה, עם כניסתו של שחקן הכנף איזאק, שהראה ניצוצות ממה שהוא מסוגל לעשות על הדשא.
הבלם החדש אוליבייה ורדון כבר ערך מספר אימונים עם הקבוצה, וביום שלישי צפוי להגיע ארצה גם הקשר האחורי גבריאל סימיון, שמגיע מקלוז' הרומנית. לאחר מכן תשלים נתניה את מצבת הזרים שלה.
"לקח לנו הרבה זמן, אבל בסוף צירפנו את השחקנים בעמדות שרצינו לחזק", אמרו בנתניה. "נצא לפגרה וזה יהיה זמן טוב לרוני לוי לחבר עכשיו את כל הקבוצה כמעט מחדש, ואין לנו ספק שאחרי הפגרה תהיה כאן קבוצה חזקה מאוד."
"מעכשיו התחרות תהיה על כניסה לסגל ולא רק על ההרכב עצמו. שחקנים שהרגישו בטוחים במעמד שלהם יצטרכו להילחם ולהראות שמגיע להם לשחק. מעכשיו יהיה גם עומק ואפשרות לחילופים, כי הבאנו כמה שחקנים שאמורים לשדרג אותנו מאוד".
בנתניה הביעו כעס גדול על מספר החלטות שיפוט של השופט הראשי אביב קליין. עיקר העצבים נבעו משתי שריקות לפנדל שקיבלה מכבי תל אביב.
"אלה שריקות רכות מדי. אפשר היה בשני המקרים גם לא לשרוק לפנדל. מכבי תל אביב מספיק טובים והם לא צריכים גם את העזרה של השופט", אמר המאמן רוני לוי במסיבת העיתונאים בסיום המשחק.
בנתניה מאמינים שאחרי פגרת הנבחרות יחזרו לאימונים מלאים שני שחקני הכנף, דולב חזיזה וירין אבוחצירא, שלא נכללו אמש בסגל בגלל פציעות.
