"משחק מול מכבי נתניה בחוץ הוא משחק קשה, ובכל זאת ידענו לנצח כאן, כמו שעשינו גם בחצי גמר גביע הטוטו", כך אמר אמש רז שלמה אחרי המשחק שבו ניצחה מכבי תל אביב.
"במחצית הראשונה עשינו את הדברים בדיוק כמו שרצינו. כבשנו שער אחד ודיברנו בהפסקה בחדר ההלבשה על זה שאנחנו צריכים להיות יותר טובים במחצית השנייה. בסוף זה לא קרה. לא עלינו מוכנים כמו שרצינו למחצית השנייה, אבל תודה לאל שסיימנו את המשחק עם שלוש נקודות".
שלמה סיפר על ההבדל בין ליגת העל, שבה ניצחה מכבי תל אביב חמישה משחקים ברצף, לבין הכישלון באירופה. "הקיץ קיבלנו סטירת לחי באירופה ובאנו לליגת העל בידיעה שמצפים לנו חמישה משחקים קשים מאוד עד הפגרה. אני שמח שידענו לבוא ברצינות לכל משחק ועמדנו ביעד שהצבנו לעצמנו כאן בליגת העל. יש מקום לשיפור. אנחנו יכולים להיות עוד יותר טובים".
שלמה אמר ביושר: "הייתי מאוד רוצה שנספוג פחות שערים. אנחנו קבוצה מאוד התקפית, חושבת התקפה. אנחנו רואים לכמה מצבים אנחנו מגיעים בכל משחק, אבל אני חושב שאנחנו נרצה גם לספוג פחות אחרי הפגרה".
שלמה התייחס לשינוי נוסף בקבוצה ואמר: "קיבלנו שני מנהיגים לקבוצה ממש באחרונה, גם ג'יימס טברנייר וגם גבי קניקובסקי, ויש כמובן את דור פרץ ועלי מוחמד קמארה. יש היום קבוצה מאוד מנוסה, עם שחקנים שהם מנהיגים, וזה מאוד יתרום לנו".
בניגוד לשחקנים בקבוצה, שיצאו עכשיו לשבוע של מנוחה, רז שלמה ימריא הבוקר עם נבחרת ישראל לאוסטריה למשחקים בליגת האומות. שלמה חזר ממש באחרונה לסגל הנבחרת. "כל שחקן חולם להיות בנבחרת, זה כבוד גדול מאוד", אמר שלמה. "כל שחקן רוצה שיקראו לו ושהוא לא יהיה בחופש".
