וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרייבורג כבר לא מושלמת, ורדר ברמן יצאה מ-2:0 לניצחון דרמטי

מוליכת הבונדסליגה ערב המחזור הרביעי נעצרה עם 2:2 בפרנקפורט, דורטמונד תעלה לפסגה אם תנצח בשטוטגרט. 2:3 גדול לברמן על אוגסבורג

צפו בשערים: באיירן מינכן - אוניון ברלין 0:7/ספורט 1

אחרי ה-0:7 המוחץ של באיירן מינכן על אוניון ברלין, פרייבורג לא הצליחה לחזור לפסגת הבונדסליגה כשאיבדה את המאזן המושלם עם 2:2 בפרנקפורט. דורטמונד נותרה המושלמת היחידה ותעלה למקום הראשון אם תנצח בשטוטגרט. בורוסיה מנשנגלדבאך עדיין ללא נקודה אחרי הפסד ביתי 4:3 מול מיינץ, בעוד המבורג השיגה נקודות בכורה (1:2 על קלן) ואילו ורדר ברמן הפכה פיגור 2:0 לניצחון 2:3 על אוגסבורג.

הצדיק את הבחירה של יורגן קלופ. יונס אבנוטאליב/GettyImages, Alex Grimm

איינטרכט פרנקפורט - פרייבורג 2:2

זו לא הייתה רק פתיחת העונה הטובה בהיסטוריה של פרייבורג בבונדסליגה, אלא גם הפעם הראשונה שהיא ניצחה בכל ששת משחקיה הראשונים בכל המסגרות ועוד עשתה את זה עם 22 שערים (רק ברצלונה כבשה יותר מבין הקבוצות בחמש הליגות הבכירות). מי שעצרה אותה היא פרנקפורט, שלא הפסידה לה בתשעת המפגשים האחרונים (ארבעה ניצחונות וארבע תוצאות תיקו). יונס אבנוטאליב, המוזמן הטרי לנבחרת גרמניה, העלה את המארחת ליתרון בדקה ה-10, דרי שראנט השווה במבצע אישי (34) ויונתן בורקארדט החזיר מיד את היתרון (36), לפני ששראנט בישל ליפני יואיטו סוזוקי (48) שהעניק לפרייבורג נקודה.

sheen-shitof

עוד בוואלה

רנו קפצ'ר החדשה: קטנה במידות, גדולה באופי

בשיתוף רנו

מול האקסית. סרו גיראסי/רויטרס

שטוטגרט - בורוסיה דורטמונד (19:30, ספורט3)

המושלמת השנייה (לראשונה זה 11 שנים) תצא גם היא למשחק חוץ לא פשוט, במפגש הכי פורה שיש לבונדסליגה להציע - 381 שערים ב-112 משחקים. דורטמונד אמנם ניצחה 0:2 בביקור האחרון שלה בשטוטגרט לפני כחמישה חודשים, אך עונה לפני כן הובסה שם 5:1 וב-2023 הפסידה שם בליגה ובגביע תוך פחות מחודש. שטוטגרט, שפתחה את ליגת האלופות עם ניצחון בדיוק כמו דורטמונד, הפסידה בשני משחקי החוץ שלה בליגה ומציגה הגנה פריכה למדי. אנג'לו שטילר נפצע בהפסד להופנהיים ואם לא יתאושש, אטקאן קראזור עשוי לקבל דקות ראשונות העונה. המארחת מחכה לשער ראשון העונה של דניז אונדאב, כשמנגד דורטמונד בונה על השילוב בין סרו גיראסי (פוגש את האקסית) לפאביו סילבה.

מהפך גדול של ורדר ברמן. ניקלאס פולקרוג והחברים/GettyImages, Stuart Franklin

משחקים נוספים

ורדר ברמן - אוגסבורג 2:3
לברמן: מרקו גרול (66), ניקלאס פולקרוג (86), מיטשל וייזר (90+3). לאוגסבורג: רובין פלהאואר (18), קלווין ברקלמן (58)

המבורג - קלן 1:2
להמבורג: ניקולאס קפאלדו (44), יוסוף פאולסן (51). לקלן: רגנאר אכה (90)

בורוסיה מנשנגלדבאך - מיינץ 4:3
לגלדבאך: פלוריאן נויהאוס (11), איזק לידברג (59), שוטו מאצ'ינו (90+4 בפנדל). למיינץ: פיליפ טייץ (18), שרלאדו בקר (45+1), אריק מארטל (78), דני דה קוסטה (89)

משחקי יום ראשון:

באייר לברקוזן - ר.ב. לייפציג
שאלקה - אלברסברג
פדרבורן - הופנהיים

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully