וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אולימפיאקוס וריאל מדריד ייפגשו בגמר הסופרקאפ של היורוליג

אלופת אירופה חזרה מפיגור דו-ספרתי בדרך ל-90:92 דרמטי על פנרבחצ'ה באבו דאבי. הבלאנקוס רשמו 95:98 על דובאי אחרי הארכה

דאבל דריבל פרק 69/מערכת וואלה

סופרקאפ היורוליג החדש יצא היום (שישי) לדרך באבו דאבי, במהדורה הראשונה של המפעל שנועד לפתוח באופן רשמי את עונת הכדורסל האירופית. הטורניר נערך באתיחאד ארנה בפורמט של פיינל פור וכולל את אלופת אירופה אולימפיאקוס, אלופת 2025 פנרבחצ'ה, סגנית אלופת היורוליג ריאל מדריד והמארחת דובאי. הגמר ייערך מחר, וכך גם המשחק על המקום השלישי.

העולה הראשונה לגמר היא אולימפיאקוס, שניצחה את פנרבחצ'ה 90:92 הקבוצה של שרונאס יאסיקביצ'יוס נטלה את ההובלה בפתיחה וברבע השלישי ברחה ליתרון דו-ספרתי, בעיקר בזכות שאבון שילדס. אוון פורנייה השווה ל-83:83, חמש דקות לסיום, ז'אן מונטרו וקורי ג'וזף השלימו מהפך בדרך ל-85:90, ברקסטון קי השווה ל-90:90 ופורנייה התכבד בסל הניצחון 53 שניות לבאזר. טיילן הורטון טאקר ו-ווייד בולדווין פספסו ניסיונות לשלוח את המשחק להארכה ולנצח אותו.

פורנייה הוביל עם 19 נקודות, מונטרו הוסיף 13 ודונטה הול 12 ו-12 ריבאונדים. המפסידה קיבלה 18 משילדס ו-17 מקי.

אולימפיאקוס מוכנה לעונה. פורנייה/GettyImages

דובאי פתחה בסערה וברחה ל-7:21 עם טוקו שנגליה, הבלאנקוס חזרו ברבע השלישי בזכות אדי טבארס, גבריאל דק וטימותי לואאו-קבארו, ואז הגיע המאני טיים. אלי אוקובו קלע ארבע נקודות רצופות בדרך ל-85:88, 34 שניות לסיום, לואאו-קבארו השווה בשלשה, תומאס ווקאפ ושנגליה החטיאו והמשחק הלך להארכה. פקונדו קמפאסו קבע שם 88:96 כחלק מריצת 0:8, מקינלי רייט צימק ל-96:95 בלבד, 18 שניות לבאזר, אך בהתקפה המכרעת החטיא ניסיון לשלוח את המשחק להארכה שנייה.

טבארס ולואאו-קבארו קלעו 20 נקודות כל אחד, דק הוסיף 15. 24 של אוקובו לא הספיקו למארחת הטורניר, שקיבלה גם 19 מדוויין בייקון.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully