וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בדרך למעבר מסקרן? היהלום של הכדורגל האירופי נחת בברצלונה

עודכן לאחרונה: 18.9.2026 / 18:16

ג'יי ג'יי גבריאל בן ה-15, שנמצא עם רגל וחצי מחוץ למנצ'סטר יונייטד, עשוי לנהל משא ומתן לקראת הצטרפותו לקטלאנים

צפו בתקציר: יובנטוס - ניימיכן 0:5/ספורט1

אחד הכישרונות המסקרנים בכדורגל האירופי נמצא בדרך לפרק חדש בקריירה. לפי "אס" הספרדי, ג'יי ג'יי גבריאל בן ה-15, שנחשב לאחד השחקנים הטובים בעולם בשנתון שלו, לא ישחק עוד במנצ'סטר יונייטד - ובימים אלה הוא נמצא דווקא בברצלונה.

לפי הדיווח, גבריאל לא ישחק במשחק קבוצת המילואים של יונייטד מול ברנטפורד וגם לא ייכלל בסגל הקבוצה הבוגרת, אף שבמועדון תכננו לזמן אותו. ב"אס" קבעו כי התקופה שלו באולד טראפורד למעשה הסתיימה.

מאמן מנצ'סטר יונייטד, מייקל קאריק, בחר להתייחס לנושא בזהירות. "אני רק אחזור על מה שכבר אמרתי. הוא ילד צעיר", אמר. "חשוב שלא נוציא כאן שום דבר החוצה. לאור החשיפה התקשורתית והבדיקה שאנחנו נמצאים תחתיה, אנחנו צריכים להיות זהירים. אנחנו צריכים להיות הגיוניים ולחשוב עליו. המצב יפתור את עצמו".

שחקן קבוצת הנוער של מנצ'סטר יונייטד ג'יי ג'יי גבריאל/GettyImages, Naomi Baker

הנוכחות של גבריאל בברצלונה הגבירה מיד את הספקולציות סביב התחנה הבאה שלו. ארבעה מהמועדונים הגדולים באירופה נמצאים בעקבותיו: ריאל מדריד, ברצלונה, פריז סן ז'רמן ובאיירן מינכן. בדיווח נטען שלכולן יש חוות דעת מצוינות עליו וכי העזיבה של יונייטד יצרה עבורן הזדמנות להחתים את מי שמוגדר כאחד מכישרונות העתיד הגדולים באירופה.

אלא שיש עדיין מכשול חשוב בדרך למעבר. גבריאל זקוק לדרכון אירופי כדי שיוכל לעזוב את אנגליה בגיל 16, אותו הוא יחגוג ב-6 באוקטובר. אביו אירי ואמו קפריסאית, ובספרד מעריכים שהדרכון עשוי להתקבל כבר בשבוע הבא. אם זה יקרה, המאבק עליו צפוי להתחמם משמעותית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully