מקס דאומן ממשיך להראות למה בארסנל מדברים עליו כאחד הכישרונות הגדולים שצמחו במועדון בשנים האחרונות. שחקן ההתקפה בן ה-16, שכבר הפך בעונה שעברה לכובש הצעיר בתולדות הפרמיירליג, קיבל אתמול (שלישי) הזדמנות בהרכב מול איפסוויץ' בגביע הליגה והחזיר עם צמד בניצחון 2:4. זו הייתה הופעתו הראשונה העונה בקבוצה הבוגרת, אחרי שבמחזורים האחרונים בעיקר המתין להזדמנויות מהספסל ואף שיחק עם קבוצת המילואים.
למרות ההתלהבות, מיקל ארטטה ממשיך להדגיש שארסנל לא מתכוונת למהר איתו. "אנחנו צריכים לשמור עליו. הוא בן 16. לא רואים דברים כאלה בליגה הזאת", אמר המאמן. "אנחנו צריכים לוודא שבכל פעם שאנחנו מכניסים אותו, זה בהקשר הנכון ועם ההכנה הנכונה". גם בלי הכדור דאומן הרשים, בין היתר בלחץ שהוביל לשער נוסף, וארטטה הוסיף: "הוא שחקן בלתי ייאמן בגלל האופי שלו, כמה שהוא אוהב לשחק על הבמות הגדולות ועד כמה הוא מתמודד עם הסיטואציה בטבעיות".
מי שכבר מתקשה לשמור על איפוק הוא פול מרסון. פרשן סקיי ושחקן העבר של ארסנל אמר: "אני לא יודע באילו מילים אפשר להשתמש. הילד פשוט בלתי ייאמן. צריך לזכור בן כמה הוא. הוא עובר שחקנים כאילו הם לא נמצאים שם, כאילו הוא משחק מול בני הגיל שלו". על השער הראשון הוסיף: "הדרך שבה הוא עושה את ההטעיה, משאיר את הבלם על הישבן וכובש - זה פשוט בלתי ייאמן".
מרסון גם הזהיר שהנער צריך סבלנות, אבל לא הסתיר לאן לדעתו הוא עשוי להגיע: "יש לו לפחות 15 שנים בצמרת. הוא פשוט צריך להיות סבלני, וזה קשה כי הוא כנראה חושב שהוא כבר צריך לשחק בהרכב".
בהמשך סיפק את ההשוואה המחמיאה ביותר: "השחקנים הכישרוניים האלה, של דור, מגיעים לעתים נדירות מאוד. היה פול גאסקוין, היה ויין רוני, ועכשיו אנחנו מסתכלים על דאומן".
