וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלוקאס: "אם לא אעמוד בציפיות - אפרוש בסיום העונה"

קפטן פנאתינייקוס דיבר בגלוי על סיום הקריירה, בזמן שהירוקים מתמודדים עם מכת פציעות חריגה: "לא חושב שזה יימשך עוד הרבה"

דאבל דריבל פרק 68/צילום סטילס: ראובן קסטרו

קוסטאס סלוקאס כבר בן 36, והאפשרות שעונת 2026/27 תהיה האחרונה בקריירה שלו הופכת כעת לממשית. קפטן פנאתינייקוס, שמתאושש מפציעה מאז סוף העונה שעברה, הודה בריאיון ל"גאזטה" כי יבחן את מצבו במהלך העונה, ואם ירגיש שאינו מסוגל עוד לעמוד בדרישות הגבוהות שמוצבות בפניו - הוא עשוי לפרוש.

"אני רוצה לראות איך העונה הזאת מתפתחת", אמר סלוקאס, "אני רוצה לעמוד בציפיות ובדרישות שמגיעות עם מי שאני, גם כקפטן וגם כסלוקאס, כאישיות וכמי שייצגתי כל השנים. למאמן יש ציפיות ממני, לקבוצה יש ציפיות ממני, לאוהדים ולחברים שלי לקבוצה יש ציפיות ממני".

ואז הגיעה ההצהרה המשמעותית ביותר: "אם אני לא אוכל לעמוד בציפיות האלה, זו תהיה העונה האחרונה שלי. אני גם אראה איך הגוף שלי מרגיש באופן כללי. אבל בסך הכול אני לא חושב שזה יימשך עוד הרבה זמן. אני מאמין שאפסיק כשאני עדיין משחק ברמה גבוהה".

לפני כן התייחס סלוקאס גם למצבו הרפואי והביע תקווה שיוכל לחזור בקרוב: "כרגע, בגלל שאני בשלב טוב בהתאוששות, אני חושב שאחזור לקבוצה בעוד 15-20 ימים. זה מה שאני מקווה".

הוא גם הסביר כיצד מצבו הסתבך אחרי הניתוח: "האמת היא שאחרי הניתוח חזרתי טוב והיו לי כמה אימונים טובים. פשוט במשחק נגד פאוק הייתי אמור לשחק פחות מעשר דקות, ובמשחק הבא בכלל לא הייתי אמור לשחק. אבל בגלל הנסיבות נאלצתי לשחק יותר מ-25 דקות. אני חושב ששיחקתי 30, כולל ההארכה".

"האמת היא שאחרי זה הרגל שלי כבר לא הצליחה להתמודד עם משחק נוסף למחרת. היא התנפחה, הגיבה רע ולא יכולתי לעזור לקבוצה. למעשה נאלצתי להחמיץ את כל הקיץ", הוסיף.

"זה נשמע כמו בדיחה טובה, אבל זו המציאות שלנו". אוברדוביץ'/GettyImages, Aris Oikonomou / SOOC / AFP

הדברים של סלוקאס מגיעים בזמן שפנאתינייקוס מתמודדת עם לא מעט בעיות רפואיות עוד לפני פתיחת העונה. קנדריק נאן, נייג'ל הייז דייויס, מוסטפה פאל וניקוס רוגקאבופולוס סבלו כולם מפציעות בשבועות האחרונים, כשגם החזרה של סלוקאס עדיין מתעכבת.

ז'ליקו אוברדוביץ' התייחס למצב והבהיר עד כמה ההכנה של הקבוצה נפגעה. "יש לנו כרגע את הסיטואציה הזאת עם בעיות הבריאות, והיא לא טובה. היו לנו לא מעט שחקנים עם הנבחרות, מספר גדול מהם. אז שיחקנו בטורניר ההכנה הראשון שלנו אחרי שלושה אימונים בלבד יחד".

המאמן הוסיף: "השבוע יהיו לנו עוד ארבעה, ובשבוע שלפני פתיחת היורוליג יהיו עוד שלושה. עשרה אימונים בסך הכול. זה נשמע כמו בדיחה טובה, אבל זו המציאות שלנו". כשנשאל על האפשרות להתחזק בעקבות מכת הפציעות, אמר: "יש לנו 17 שחקנים, אבל שישה מהם בחוץ. אנחנו צריכים לראות איך פתיחת העונה תתפתח ולהגיב אם זה יהיה אפשרי".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully