שיין דאפי, בלם נבחרת אירלנד לשעבר ששיחק בין היתר בברייטון, אברטון וסלטיק, עומד במרכזה של פרשה צהובה במיוחד באנגליה. לפי "הסאן", דוגמנית ה-OnlyFans קלי בלייק טוענת כי הכדורגלן בן ה-34 שילם לה 1,100 ליש"ט במהלך שיחת FaceTime שנמשכה כחמש שעות ב-25 באוגוסט.
לפי בלייק, דאפי העביר לה את הכסף בשלושה תשלומים - 300, 200 ו-600 ליש"ט - ובמהלך השיחה ביקש ממנה להחליף פריטי לבוש. "שיין ביקש ממני להוריד את החזייה, והסכמתי", סיפרה. "אחר כך החלפתי לחזייה כחולה אחרת, תחתונים ונעלי עקב. הוא אהב את הצבע הזה". לדבריה, היא זו שסיימה בסופו של דבר את השיחה: "הפסקתי אותה כי הוא כבר לא שילם יותר כסף, אבל זה נמשך הרבה מאוד זמן".
הסיפור קיבל בבריטניה עניין נוסף בגלל הדמיון של בלייק לקייטי פרייס, הדוגמנית וכוכבת הריאליטי שעמה דאפי ניהל קשר בעבר. לאחר שיחת הווידאו, כך טענה בלייק, הוא ביקש ממנה לשלוח לו שני סרטונים נוספים ואף הציע לה להגיע לאירלנד כדי להיפגש איתו. לדבריה, יום לאחר מכן הוא כתב לה ושאל לשלומה.
בלייק סיפרה שהקשר ביניהם התחיל מוקדם יותר השנה, אחרי שדאפי הגיב לתמונות שהעלתה ברשתות החברתיות והציע לה לצאת איתו. כיום הבלם הוא שחקן חופשי, אחרי שסיים את דרכו בנוריץ' בקיץ האחרון.
דאפי עצמו הגיב לפרסום והבהיר כי הוא חולק על חלק מהדברים שמיוחסים לו. "חלק ממה שמופץ הוא שמועות, האשמות או גרסאות לאירועים שאני לא מקבל כמדויקות", אמר. הוא גם הדגיש בנוגע לבלייק: "למען הבהירות, קלי ואני תמיד היינו רק חברים. מעולם לא היינו במערכת יחסים".
