וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צפו: אוסקר גלוך נכנס ובישל את השער הרביעי ב-1:5 של אייאקס

קשר הנבחרת עדיין לא כבש העונה בליגה ואיבד את מקומו בהרכב, אבל הכין לדולברג אחרי ארבע דקות על המגרש מול פורטונה סיטארד

תקציר: פורטונה סיטארד - אייאקס 5:1/ספורט 1

אוסקר גלוך עדיין לא מצא את הרשת העונה במסגרת הליגה ההולנדית וגם איבד את המקום בהרכב, אבל נכנס כמחליף הערב (שבת) מול פורטונה סיטארד ובישל את השער הרביעי בניצחון החוץ 1:5. הקשר הישראלי, שהבקיע ארבעה שערים בתחילת העונה במוקדמות הקונפרנס ליג, ירד לספסל יחד עם הקפטן דייבי קלאסן. תילו קהרר הגרמני וסופיאן אמרבאט המרוקני ערכו בכורה בהרכב של מיצ'ל, כשהבלם עמד במוקד עם שער ובישול אחרי שהיה מעורב בספיגת השוויון.

הקבוצה מאמסטרדם הפסידה בביתה 3:1 לאלופה פ.ס.וו איינדהובן במחזור הקודם ורצתה להתאושש על חשבון יריבה לה לא הפסידה כבר 20 מפגשים - מאז ה-2:0 במרץ 2000. יוליאן בראנדט ירה פנימה בדקה ה-35, אבל סיטארד ידעה לחזור בדקה ה-52 עם שער של המחליף הבלגי אנתוני דסקוט. קהרר נגח מקרוב את שער הבכורה שלו בדקה ה-62 ולאחר מכן הכין לקלאסן שעלה מהספסל (73). גלוך נכנס יחד עם דולברג דקה לאחר מכן, ובישל לחלוץ הדני בדקה ה-78 כששניהם היו לבד מול השוער. יורי באס חתם את התוצאה בתוספת הזמן, אחרי קרן של ויקטור ציגנקוב.

רגע הבישול של אוסקר גלוך לקספר דולברג/GettyImages, ANP
במרכז העניינים. תילו קהרר/GettyImages, Rene Nijhuis/MB Media

הניצחון העלה את אייאקס לפחות זמנית למקום החמישי, וכזכור עדיין חסר לה משחק. היא תשלים אותו ביום שלישי (21:00, ספורט6) כשתארח את וילם II.

  • אוסקר גלוך
  • אייאקס

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully