וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרווין אנדרדה חתם רשמית בספורט רסיפה: "רוצה לתת הכול"

11.9.2026 / 23:06

הקשר שסיים את דרכו במכבי תל אביב אחרי שסיפק אשתקד שלושה שערים ובישול אחד מצטרף רשמית לקבוצה מהליגה השנייה בברזיל

תקציר: הפועל באר שבע - מכבי תל אביב 4:1/ספורט1

קרווין אנדרדה חתם הערב (שישי) באופן רשמי בספורט רסיפה. הקשר בן ה-21 מוונצואלה, שנגרע מסגל מכבי תל אביב לאחר עונה אחת, אמור היה להצטרף לוולוס היוונית, אך המשא ומתן לא צלח וכעת הוא מצטרף לקבוצה מהליגה השנייה, ממנה הגיע צ'יקו להפועל תל אביב. לפי הקבוצה הברזילאית, הוא חתם עד 2027, כשפרטי העסקה טרם פורסמו.

"אני שמח ובעל מוטיבציה לתת את הכול כדי לייצג בצורה הטובה ביותר את המסורת והעוצמה של ספורט", אמר אנדרדה, שעדיין צריך לרצות עונש השעיה של שלושה משחקים נוספים לפני שיוכל לערוך את הופעת הבכורה שלו.

הוונצואלי החל את דרכו בפורטלזה הברזילאית, שיחק גם בלה גוואירה, וב-2024 נרכש בחזרה על ידי פורטלזה תמורת 600 אלף יורו. שנה לאחר מכן נמכר למכבי תל אביב תמורת 1.8 מיליון יורו.

בעונה שעברה ערך אנדרדה 39 הופעות במדי מכבי תל אביב ושיחק יותר מ-1,600 דקות, שבהן כבש שלושה שערים ובישל אחד בכל המסגרות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully