וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בונזי קולסון הצטיין, מכבי תל אביב ניצחה את אריס סלוניקי 87:92

עודכן לאחרונה: 11.9.2026 / 20:17

הפורוורד נצץ עם 23 נקודות ו-6 ריבאונדים, הצהובים איבדו יתרון 15 במשחק ההכנה בקפריסין אך הצליחו לסגור עניין במאני טיים. בריסט הוסיף 19, סורקין והורד 12 כל אחד. ליף חזר

דאבל דריבל פרק 68/צילום סטילס: ראובן קסטרו

מכבי תל אביב ממשיכה בהכנות לקראת פתיחת העונה שלה, והערב (שישי) עברה בהצלחה ניסוי כלים מסקרן בקפריסין, כשניצחה את אריס סלוניקי השאפתנית 87:92 ללא ג'ימי קלארק, דניאל תייס, וויל ריימן וגור לביא. ביום ראשון תפגוש האלופה הישראלית יריבה חזקה הרבה יותר בדמות אלופת אירופה המכהנת אולימפיאקוס, גם כן בקפריסין.

הקבוצה של עודד קטש פתחה עם ים מדר, איפה לונדרבג, בונזי קולסון, ג'יילן הורד וארמנדו בייקוט. קולסון החל נהדר עם שמונה נקודות מתוך ה-15 הראשונות של הצהובים, שברחו ל-5:15. אושיי בריסט עלה היטב מהספסל, גם טי ג'יי ליף קיבל דקות ראשונות העונה לאחר ששם את הפציעה מאחוריו, ובתום הרבע הראשון עמד היתרון הצהוב על 15:21. קולסון המשיך בשלו וקבע 25:36 באמצע הרבע השני, הורד הגדיל ל-29:44, ובתום מחצית ראשונה טובה מאוד הוליכה מכבי תל אביב 37:50.

היוונים השלימו מהפך ברבע השלישי ועלו ל-62:63, אך קולסון ורומן סורקין דאגו להשיב את היתרון לצד הצהוב עם 65:68 עם העליה לרבע המכריע. קולסון קבע 77:82, שלוש דקות לסיום, אריס מיהרה להשוות ל-82:82, אך קיטון וואלאס השיב את היתרון לקטש, בריסט דייק פעמיים מהקו והורד הטביע בדרך ל-82:88, 49 שניות לסיום, כדי לסגור עניין.

שחקן מכבי תל אביב בונזי קולסון מול אריס סלוניקי/אתר רשמי, CHARA SAVVIDES

קלעו למכבי תל אביב: בונזי קולסון 23 (4 מ-6 ל-3) ו-6 ריבאונדים, אושיי בריסט 19, רומן סורקין 12, ג'יילן הורד 12, ים מדר 9, איפה לונדברג 9, קיטון וואלאס 4, טי ג'יי ליף 4. ארמנדו בייקוט (16 דקות), ג'ון דיברתולומאו (15 דקות) ושיין האנטר (דקה) שותפו ולא קלעו. עמית עבו לא שותף.

בלטו באריס סלוניקי: ג'רמיה רובינסון-ארל 15, ננאד דימיטרייביץ' 15, ואסיליס חרלמפופולוס 12.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully