וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ריאל רוצה לצבור תנופה בדרבי, רביבו בתמונת ההרכב של אלצ'ה

הבלאנקוס ינסו להתאושש מההפסד לבטיס ולבנות מומנטום אחרי הניצחון על אינטר בליגת האלופות. מגן נבחרת ישראל עשוי לקבל הזדמנות ב-11 במשחק החוץ מול אתלטיק בילבאו

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 9.9/ספורט1

המחזור החמישי בליגה הספרדית ייצא לדרך מחר (שישי). במוקד יעמוד הדרבי של מדריד בין ריאל לראיו וייקאנו, בעוד רוי רביבו יקווה לקבל דקות משמעותיות יותר, כשאלצ'ה תתארח אצל אתלטיק בילבאו.

ריאל מדריד - ראיו וייקאנו (שבת, 22:00)

ריאל חוזרת לליגה אחרי שבוע הפכפך במיוחד. הקבוצה של ז'וזה מוריניו הפסידה 1:0 לבטיס במחזור הקודם ואיבדה נקודות לראשונה העונה, אך התאוששה באמצע השבוע עם 1:2 על אינטר במחזור הפתיחה של ליגת האלופות. קיליאן אמבפה ופדריקו ואלוורדה כבשו בניצחון האירופי, אם כי ריאל שוב התקשתה לסגור את המשחק ונגררה לסיום לחוץ. בבית, לעומת זאת, היא פתחה את העונה עם שני ניצחונות ליגה שבהם כבשה ארבעה שערים בכל משחק.

ראיו מגיעה לברנבאו עם ביטחון אחרי ניצחון הליגה הראשון שלה, 2:3 על ראסינג סנטאנדר, במשחק שבו סרחיו קאמייו כבש צמד. היא תיאלץ להסתדר ללא חורחה דה פרוטוס ופראן פרס, שהורחקו באותו המפגש. ההיסטוריה נוטה בבירור לצד הלבנים: ריאל לא הפסידה בשבעת המפגשים האחרונים בין הקבוצות, ובבית לא נוצחה על ידי ראיו מאז ינואר 1996. אחרי המעידה מול בטיס, כל תוצאה מלבד ניצחון בדרבי הקטן של מדריד תיחשב לעוד מכה מוקדמת במאבקי הצמרת.

בתמונת ההרכב. רביבו/GettyImages, Francisco Macia Martinez

ראסינג סנטאנדר - אלאבס (שבת, 15:00)

סנטאנדר ממשיכה לספק משחקים קצביים מאז חזרתה ללה ליגה. העולה החדשה צברה ארבע נקודות בארבעת המחזורים הראשונים, ובמחזור הקודם הפסידה 3:2 לראיו וייקאנו אחרי שהוליכה פעמיים. אלאבס, לעומתה, היא אחת מהפתעות פתיחת העונה: הקבוצה של קיקה סאנצ'ס פלורס עדיין לא הפסידה, עם שלושה ניצחונות ותיקו, ומגיעה אחרי 2:5 מרשים על אוסאסונה.

אתלטיק בילבאו - אלצ'ה (שבת, 19:30)

רוי רביבו יקווה לקבל צ'אנס משמעותי יותר באלצ'ה אחרי שערך במחזור האחרון את הופעת הבכורה שלו בלה ליגה. מגן נבחרת ישראל עלה מהספסל בדקה ה-81 בהפסד 3:2 לריאל סוסיאדד ואף היה קרוב לכבוש בתוספת הזמן, וכעת הוא מועמד לפתוח מול אתלטיק בילבאו. אלצ'ה, שצברה נקודה אחת בלבד מארבעת מחזורי הפתיחה ועדיין מחפשת ניצחון ראשון, תנסה לעצור יריבה שנמצאת במומנטום מצוין: בילבאו התאוששה משני הפסדים עם שני ניצחונות רצופים, כולל 0:3 מרשים על אתלטיקו מדריד, ובשני המשחקים האחרונים כבשה חמישה שערים ולא ספגה.

די, שילמתם מספיק

3 מנויים ב-75 שקלים וגם חודש חינם! וואלה מובייל חוסכת המון

לכתבה המלאה

משחקים נוספים

סביליה - ולנסיה (שישי, 22:00)

אוסאסונה - אספניול (שבת, 17:15)

יתר משחקי המחזור

ראשון:

סלטה ויגו - מלאגה (15:00)
לבאנטה - ברצלונה (17:15)
חטאפה - דפורטיבו לה קורוניה (19:30)
ריאל סוסיאדד - אתלטיקו מדריד (22:00)

שני:

ויאריאל - בטיס (22:00)

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully