וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דימונה מושלמת בליגה א', ריף מסיקה הציל את רמת השרון

הקבוצה של שרון אביטן ניצחה 0:1 את מכבי יבנה, הקשר הוותיק השווה ל-1:1 בתוספת הזמן מול מחנה יהודה. ניצחון בכורה לנוף הגליל

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 9.9/ספורט1

בגלל ראש השנה, המחזור השני בליגה א' הוקדם להיום (רביעי) ומ.ס. דימונה שמרה על מאזן מושלם במחוז הדרומי בזכות 0:1 קטן על מכבי יבנה, בקרב בין שתי קבוצות השואפות להעפיל לליגה הלאומית. האורחת נאלצה לבצע חילוף בהגנה כבר בדקה השביעית, אבל המחליף אורי אשרם הורחק שתי דקות לאחר מכן ודימונה ניצלה את היתרון המספרי כדי להכריע עם שער מקרוב של רום אליגון בדקה ה-15. היא עם שש נקודות ושרון אביטן חגג ניצחון יוקרתי על האקסית, לה יש שלוש נקודות.

הפועל ניר רמת השרון, שמכוונת גם היא לעליית ליגה, חילצה 1:1 ביתי מהפועל מחנה יהודה עם שער של ריף מסיקה בדקה השישית של תוספת הזמן. יאיר שפונגין (67) כבש לזכות העולה החדשה, שתי הקבוצות עם שתי נקודות.

הפועל אזור התאוששה מהתבוסה ביבנה עם 0:2 ביתי על מ.כ. צעירי טירה. לירן אלמליח (13) והקפטן יצחק אספה (15) כבשו שני שערים מהירים, שלומי אזולאי פתח לראשונה ורוי מליקה עלה מהספסל להופעת בכורה.

בן רייכרט כבש צמד (41 ו-45) עבור שמשון תל אביב, אבל היורדת הפועל חדרה השיגה נקודה ראשונה והשוותה ל-2:2 בזכות ינאי בן שושן (71). היא הוליכה משער עצמי של אלון דוד קופרברג (34).

משחקים נוספים:

מ.כ. שדרות - מכבי קרית מלאכי 2:1
לשדרות: רוסלן קוזניצוב (78). לקרית מלאכי: אורי זוהר (24), ניב מזרחי (90+6), יאיר ניר הורחק (90+2)

מ.כ. ירושלים - מכבי עירוני אשדוד 1:0
לעירוני אשדוד: יהלי מרציאנו (35)

מ.כ. חולון ירמיהו - הפועל מרמורק 0:1
לחולון: יניב שגב (20), אופק אלימלך הורחק (30)

הפועל נוף הגליל, היורדת מהליגה הלאומית, רשמה ניצחון בכורה במחוז הצפוני - 0:1 ביתי על הפועל טירת הכרמל. הקפטן ליאם ביתן הכריע בדקה ה-76, שש דקות לאחר שאשרף אבו זר הורחק משורות האורחת.

כמו נוף הגליל, גם מכבי אתא ביאליק עם ארבע נקודות לאחר 1:3 ביתי על מכבי נוג'ידאת. עדן בן סימון (55), עמראן אגבריה (61) ובאסל שעבאן (71) כבשו לזכות המנצחת, נאסר מוניר המחליף צימק (88).

הפועל אום אל פאחם, הפייבוריטית לעלייה בצפון שהופתעה במחזור הפתיחה, נחלצה מפיגור וניצחה 1:2 בבית את מ.כ. צעירי טמרה. איאד חאג' כבש לזכות האורחת בדקה השלישית, אבל מוחמד ג'בארין (38) ואחמד דראושה (58) ביצעו מהפך.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully