וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גזענות בלאומית: "שחקן בני יהודה השמיע לעברי קריאות קוף"

אזקיאל הנטי, חלוץ הפועל ראשון לציון, טען כי האירוע התרחש סמוך לשופט טל כרמלי: "הוא הכחיש שידע על כך. מקווה שההתאחדות תפעל"

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 7.9/ספורט1

בני יהודה והפועל ראשון לציון נפרדו ב-0:0 חם שהותיר את שתיהן צמודות בפסגת הליגה הלאומית, אך כבר לא מושלמות אחרי ארבעה מחזורים. המשחק הערב (שני) היה עמוס אירועים, כשסתיו נחמני החמיץ פנדל מול האקס שחר אמסלם והאורחת מראשון לציון סיימה בתשעה שחקנים, בעקבות הרחקותיהם של אליג'יוס ינקאוסקאס ואורי צעדון.

אירוע ממנו התעלם השופט טל כרמלי, התרחש לטענת אזקיאל הנטי במהלך המשחק. החלוץ הניגרי של הפועל ראשון לציון טען כי ספג קריאות גזעניות מהבלם היריב מתן לוי. הנטי כתב באינסטגרם: "במהלך המשחק, מתן לוי השמיע לעברי קריאות קוף. זה היה קרוב מאוד לשופט, שהכחיש כי ידע על כך. חבל שזה עובר בלי עונש".

הנטי המשיך: "אני לא מוטרד מעלבונות מצד אוהדי היריבה, זה חלק מהמשחק ולמען האמת אני נהנה מזה. אבל קריאות קוף משחקן הן לחלוטין בלתי מקובלות. אני מקווה שהתאחדות הכדורגל הישראלית תנקוט פעולה כדי לשלוח מסר חזק שלגזענות אין מקום בכדורגל".

מתן לוי/אודי ציטיאט

בני יהודה תשחק ביום חמישי (19:00) בלוד מול עירוני מודיעין, בעוד הפועל ראשון לציון תארח במקביל את מ.ס. קרית ים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully