קארים בנזמה היה קרוב לקאמבק מרגש לליון, קבוצתו לשעבר והמועדון שבו גדל ופרץ, אך לפי דיווח ב"ל'אקיפ" הצרפתי המהלך נפל בשל מגבלה חוזית חריגה שממשיכה לקשור אותו לערב הסעודית.
לפי הדיווח, החלוץ בן ה-38, שסיים את דרכו באל הילאל לאחר שהצדדים הגיעו להסכמה על התרת חוזהו, היה מעוניין מאוד לחזור לליון לפני סיום הקריירה. גם במועדון הצרפתי, שחיפש חלוץ במהלך חלון ההעברות, בחנו ברצינות את האפשרות לצרפו.
בנזמה, שעזב את ליון ב-2009 ועבר לריאל מדריד, אף היה מוכן על פי הדיווח לחזור למועדון נעוריו ללא דמי העברה. אלא שהבעיה לא הייתה מול ליון או מול השחקן עצמו, אלא בחוזה זכויות תדמית שעליו חתם בערב הסעודית.
ב"ל'אקיפ" נטען כי החלוץ מחויב בחוזה מול הליגה הסעודית, שמונע ממנו לחתום במועדון מחוץ לערב הסעודית עד 2030. בעקבות זאת, המהלך עם ליון ירד מהפרק למרות הרצון של שני הצדדים להשלים את האיחוד.
בנזמה רשם 148 הופעות במדי ליון בכל המסגרות בין 2005 ל-2009, בהן כבש 66 שערים ובישל 25 נוספים. החזרה שתוכננה אמורה הייתה להיות סגירת מעגל מרגשת עבור אחד מבוגרי מחלקת הנוער הגדולים בתולדות המועדון.
