וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

3 מ-3 בהכנה: הפועל תל אביב ניצחה את פרטיזן בלגרד 83:94

5.9.2026 / 21:54

האדומים ניצלו רבע אחרון מצוין של 19:30 כדי לברוח במשחק שנערך בסרביה ולשמור על מאזן מושלם בהכנה. בריאנט בלט עם 14 נקודות ו-7 ריבאונדים

דאבל דריבל פרק 67/מערכת וואלה

הפועל תל אביב שמרה היום (שבת) על מאזן מושלם במשחקי ההכנה שלה לקראת פתיחת עונת 2026/27, כשגברה בבלגרד על פרטיזן בלגרד 83:94.

הפועל הופיעה למשחק ללא בר טימור, שסובל מפציעה קלה, אך קיבלה בחזרה את עוז בלייזר וטאי אודיאסי. פרטיזן נראתה טוב יותר בפתיחה והוליכה 15:19 ברבע הראשון, עם דקות טובות של ג'ופרי לוברנייה. הפועל ת"א חזרה למשחק כשואסיליה מיציץ' נראה נהדר, ועד המחצית השיב את היתרון והוביל ל-40:41 לאדומים. הרבע השלישי המשיך להיות צמוד, ובסיומו ירדו שתי הקבוצות ב-64:64, לפני רבע אחרון נפלא של השחקנים של איטודיס, בהנהגתו של אלייז'ה בריאנט, ובסיום ניצחון 83:94 להפועל.

אלייז'ה בריאנט שחקן הפועל תל אביב/אתר רשמי, הפועל IBI תל אביב

אלייז'ה בריאנט הוביל את קלעי הפועל תל אביב עם 14 נקודות, כשואסיליה מיציץ' קלע 13 נקודות ומסר 8 אסיסטים, ואנטוניו בלייקני ואיש וויינרייט קלעו 13 גם כן. טאי אודיאסי הוסיף 12 נקודות מהספסל ודן אוטורו קלע 10. עוד קלעו להפועל: תומאש סטורנסקי 9, זאק לידיי 8, אמיר קופי 2. בפרטיזן בלגרד בלט לוקה וילדוזה עם 12 נקודות.

מחר תפגוש הפועל את FMP בלגרד בשעות אחר הצהריים, ומיד לאחר המשחק תחזור לבולגריה להמשך ההכנות שלה לקראת פתיחת העונה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully