הסיבוב השלישי באליפות ארה"ב יושלם מחר (שבת) עם משולש אמריקאי באצטדיון ארתור אש, כאשר טיילור פריץ, קוקו גוף ואיבה יוביץ' יעלו בזה אחר זה למגרש המרכזי בניסיון להעפיל לשמינית הגמר. לפנות בוקר יגיע תורו של סשה זברב.
גברים
סשה זברב, מתוקף מעמדו כמדורג ראשון בטורניר, יהיה האחרון שישחק בסיבוב השלישי - השלב בו הודח בשנה שעברה. אחרי ששרד שני מותחנים של חמש מערכות, מי שינסה למנוע מהטניסאי הגרמני את הכרטיס לשמינית הגמר הוא אלחנדרו טאבילו הצ'יליאני (25) שהפסיד לו באליפות ארה"ב בצורה חלקה לפני שנה. טאבילו רשם ברולאן גארוס את הישג השיא שלו בטורנירי גרנד סלאם כשעלה לשמינית הגמר, וינסה לעשות את זה גם בניו יורק.
פלאביו קובולי (5) היה השנה סגן אלוף רולאן גארוס והגיע לרבע הגמר בווימבלדון, למרות פתיחה מקרטעת לטורנירים הגדולים. הוא מקווה שזה יימשך גם באליפות ארה"ב, בה מעולם לא הגיע לשבוע השני, וזאת אחרי שחזר מפיגור בשני הסיבובים הקודמים. מצפה לו אתגר לא פשוט מול אלכסנדר בלוקס הבלגי (28) שכבר רשם את הישג השיא שלו בגרנד סלאם, בפעם הראשונה בה הוא מדורג. בלוקס ניצח במפגש בין השניים במונטה קרלו, האיטלקי הגיב עם ניצחון במאסטרס סינסינטי בחודש שעבר.
טיילור פריץ (9) חולם על תואר גרנד סלאם ראשון בקריירה ואין כמו לעשות את זה בטורניר הביתי. הוא התחיל בצורה דומיננטית עם שני ניצחונות חלקים ופייבוריט להמשיך בריצה גם מול פרנסיסקו סרונדולו הארגנטינאי (24) שמתקשה על משטחים קשים ויכול להיות מרוצה מכך שהגיע לסיבוב השלישי, בטח לאור העובדה שהפסיד בשלושת משחקיו האחרונים טרם הטורניר. האמריקאי הגיע לפחות לרבע הגמר בשלוש השנים הקודמות, בעוד עבור הארגנטינאי זה כבר הישג השיא (בהופעתו השישית בניו יורק).
משחקים נוספים:
לרנר טיין (14, ארה"ב) - יקוב מנשיק (17, צ'כיה)
לוצ'אנו דארדרי (21, איטליה) - סוויני (אוסטרליה)
זיזו ברחס (31, בלגיה) - בוטיק ואן דה זאנדסחולפ (הולנד)
קארן חצ'אנוב (רוסיה) - בנז'מן בונסי (צרפת)
נשים
ילנה ריבאקינה (2), אלופת אוסטרליה מתחילת השנה, לא ממש אוהבת את הפלשינג מדוז. בשנה שעברה העפילה לראשונה בקריירה לשמינית הגמר, וכעת היא מקווה לפחות לשחזר את ההישג כשמולה הטניסאית שהדהימה אותה בסיבוב השני של רולאן גארוס רק לפני קצת יותר משלושה חודשים: יוליה סטארודובצבה (58 בעולם). האוקראינית חזרה אז מפיגור של מערכה והשיגה ניצחון בשובר-שוויון דרמטי במערכה השלישית, ותקווה להדהים פעם נוספת.
קוקו גוף (4) זכתה בטורניר סינסינטי ונמצאת ברצף של שמונה ניצחונות, כשבשבעת האחרונים גם לא שמטה מערכה. כריסטינה בוקסה מספרד (40 בעולם) תנסה לעצור את הדהירה של האמריקאית, לה הפסידה במפגש היחיד ביניהן לפני שלוש שנים וחצי באינדיאן וולס. גוף זכתה בטורניר הביתי ב-2023, אך בשנתיים האחרונות הודחה בשמינית הגמר.
מירה אנדרייבה (5) זכתה השנה ברולאן גארוס, אבל זה הטורניר היחיד בו עברה את רבע הגמר. בארה"ב הפסידה בשנה שעברה בסיבוב השלישי והפעם היא רוצה לצלוח אותו, כשמולה ניצבת ניקולה ברטונקובה (34 בעולם) שמחפשת בגיל 20 הופעה ראשונה אי פעם בשמינית גמר גרנד סלאם ואת הניצחון הגדול בקריירה. האם תצליח להפתיע את הרוסייה בת ה-19 במפגש הראשון ביניהן?
משחקים נוספים:
איגה שביונטק (8, פולין) - מארי בוזקובה (25, צ'כיה)
אמנדה אניסימובה (10, ארה"ב) - אנסטסיה פוטאפובה (24, אוסטריה)
נאומי אוסקה (13, יפן) - אליסה מרטנס (23, בלגיה)
איבה יוביץ' (14, ארה"ב) - אלכסנדרה איאלה (17, הפיליפינים)
מדיסון קיז (22, ארה"ב) - צ'ינוון ז'נג (סין)
