מכה להפועל רמת גן, לאחר שבבדיקה שעשה הקשר מקסים פלקושצ'נקו, נתגלה כי הוא סובל מקרע קטן בשריר המפשעה והוא צפוי להחמיץ את משחקה הקרוב של הקבוצה, ביום שני נגד הפועל תל אביב.
פלקושצ'נקו, שנפצע במשחק ההפסד נגד הפועל באר שבע במחזור שעבר, נח ולא התאמן לאורך כל השבוע האחרון, ובמועדון מעריכים שהוא ייאלץ להיעדר לתקופה של 7-10 ימים נוספים. המשחק הבא שמצפה לרמת גן אחרי המחזור הקרוב נגד הפועל תל אביב יהיה בעוד 10 ימים מהיום, ב-14.9 נגד מכבי נתניה, ובצוות הרפואי של הקבוצה ינסו להכשיר את השחקן למפגש נגד האקסית, ממנה הגיע לרמת גן.
אחרי שני הפסדים רצופים בשני מחזורי הפתיחה, נגד מכבי חיפה והפועל באר שבע, ברמת גן נערכים למשחק נגד האדומים מתל אביב, והמאמן מסאי דגו צפוי לערוך מספר שינויים בהרכב, לעומת ה-11 שפתחו נגד באר שבע.
הבלם הברזילאי מרסיו סילבה עשוי לפתוח במרכז ההגנה, לצידו של ז'וטה, ובמקרה כזה יזוז פארד איברהים לעמדת המגן השמאלי, לאחר שפתח פעמיים כבלם בשני משחקי הליגה האחרונים. את מקומו של פלקושצ'נקו הפצוע עשוי למלא הקשר כריסטופר בוניפייס, שעדיין לא נכנס לכושר משחק מלא.
