וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"מתנהגות כמו נקבות": הפציעה הקשה, והתגובות המכוערות

שחקנית נבחרת יוון בכדורעף נפצעה בברך והזעקות שלה גרמו להלם באולם. ברשת לא ריחמו עם תגובות מיזוגניות מכוערות

שחקנית נבחרת יוון בכדורעף, גאורגיה אנגלופולו, נפצעה וזעקה מכאבים/יוטיוב

רגעים מדאיגים נרשמו אמש (רביעי) במהלך משחק רבע גמר אליפות אירופה בכדורעף נשים בין סרביה ליוון. בתחילת המערכה השנייה נפצעה היוונייה גאורגיה אנגלופולו בצורה קשה בברכה, לאחר שהתנגשה בחברתה לנבחרת אוונגליה טאני במהלך ניסיון להגיע לכדור.

אנגלופולו נותרה על הפרקט וזעקות הכאב שלה נשמעו היטב באולם, בעוד שחקניות שתי הנבחרות וגם אנשים בקהל נראו המומים. לאחר שקיבלה טיפול ממושך היא פונתה מהמגרש ובהמשך הועברה לבית החולים לבדיקות, כשהחשש הוא לפציעה משמעותית בברך.

האירוע העיב על המשחק, שבו ניצחה סרביה 0:3 והעפילה לחצי הגמר.

בחשבון ה-X הפופולרי Troll Sports העלו פוסט עם סרטון של התגובות ההמומות, וכותרת ספק צינית: "זה כל כך נורא, אני לא יכול אפילו להסתכל".

הסרטון הפך במהירות לוויראלי עם קרוב ל-6.5 מיליון צפיות, ולצד הדאגה למצבה של אנגלופולו הופיעו גם לא מעט תגובות נלעגות, וחלקן אף מיזוגיניות. גולשים רבים טענו כי התגובה של חברותיה לנבחרת הייתה מוגזמת: "לפי התגובות שלהן חשבתי שהיא שברה את הצוואר ומתה", כתב אחד, ואחר הוסיף: "חשבתי שהיא הפכה למשותקת". גולש נוסף לעג: "מה, צלף הוריד אותה?", בעוד אחר כתב: "חשבתי שאנחנו באירוע כמו של דמאר המלין (שחקן פוטבול שלקה בדום לב כתוצאה ממכה שספג בחזה)".

sheen-shitof

עוד בוואלה

חווית גלישה וטלוויזיה איכותית בזול? עכשיו זה אפשרי!

בשיתוף וואלה פייבר

תגובות אחרות כבר גלשו במפורש לזלזול בנשים. "נשים הן כל כך תיאטרליות. 'אני צריכה להראות להן שאני עצובה, ככה אני משחקת עצובה'", כתב אחד המגיבים, ואחר סיכם בבדיחה סקסיסטית: "מתנהגות כמו חבורה של נקבות... אה, רגע". גולש נוסף כתב: "אירופים חלשים בטירוף, החלמה מהירה גברת, את תחיי", ואחר טען כי שחקני כדורגל "קורעים את הרצועה הצולבת ופשוט מדדים החוצה מהמגרש", לפני שהוסיף: "די כבר".

היו גם מי שלעגו לעצם חומרת הפציעה. "קרעתי את הצולבת שלוש פעמים ואני עדיין חי", כתב אחד, בעוד מגיב אחר סיפר כי קרע בעצמו את הרצועה והמשיך לעבוד במשך שבוע. היו גם תגובות שביקרו את הלעג ואת חוסר האמפתיה כלפי אנגלופולו, אבל הטון הבולט בדיון היה של זלזול בתגובה הקשה של השחקניות לפציעה.

  • כדורעף
  • מיזוגניה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully