ענאן חלאילי חזר הערב (ראשון) לבלגיה, יומיים בלבד אחרי שפתח לראשונה בהרכב קריסטל פאלאס ובלט למרות ההפסד 4:1 למנצ'סטר סיטי, כדי להיפרד מאוניון סן ז'ילואז ומאוהדיה. שחקן נבחרת ישראל הגיע למשחק הבית של אוניון סן ז'ילואז מול אנדרלכט, ולפני שריקת הפתיחה נערך לכבודו טקס פרידה מיוחד.
חלאילי עלה לדשא רגע לפני הדרבי של בריסל, היה שותף למעגל הקבוצתי של חבריו לשעבר וזכה לקבל חולצה עם המספר 100, לציון 100 הופעותיו במדי סן ז'ילואז, כשהקהל המקומי קרא בשמו.
? | Anan Khalaili keert terug naar het Dudenpark om de aftrap te geven! ⚽?
— DAZN België (@DAZN_BENL) August 30, 2026
Bekijk #USGAND nu op DAZN! ? pic.twitter.com/d62vSlz819
Anan Khalaili visits the Brussels derby to receive his 100 appearances shirt and say goodbye properly ? pic.twitter.com/WM4OEhQQN7
— BGSportsmgmt (@BGSportsmgmt) August 30, 2026
כידוע, שחקן הכנף בן ה-21 נרכש על ידי קריסטל פאלאס תמורת כ-21 מיליון ליש"ט (24.5 מיליון יורו) והפך לשחקן הישראלי היקר בהיסטוריה. הוא חתם עד קיץ 2031 עם אופציה לעונה נוספת, אחרי שהמועדון האנגלי הקדים את נוטינגהאם פורסט במאבק על שירותיו.
חלאילי הגיע לסן ז'ילואז ממכבי חיפה בקיץ 2024 תמורת כ-7.5 מיליון יורו, ובתקופתו בבלגיה ביסס את מעמדו כאחד משחקני הקו המבטיחים באירופה. בעונה שעברה הוא רשם שישה שערים ושישה בישולים ב-52 משחקים בכל המסגרות, כולל שלושה שערים בליגת האלופות.
