וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'לסי הציגה את אמיליאנו מרטינס: "זה חיבור טוב"

הבלוז השלימו את הרכישה מאסטון וילה תמורת כ-7.5 מיליון ליש"ט: "החלטה קלה עבורי ועבור המשפחה שלי, אני מאושר עד הגג"

תקציר ליגה אנגלית: פולהאם - צ'לסי 3:2/ספורט1

צ'לסי הודיעה היום (ראשון) רשמית על צירופו של אמיליאנו מרטינס, שנרכש מאסטון וילה תמורת כ-7.5 מיליון ליש"ט. השוער בן ה-33, אלוף העולם ב-2022 עם נבחרת ארגנטינה, חתם על חוזה לשלוש שנים במדי הבלוז.

"אני מאושר להיות במועדון הכדורגל הזה", אמר מרטינס, "המעבר לצ'לסי היה החלטה קלה עבורי ועבור המשפחה שלי, ואני פשוט מאושר עד הגג. אני לא יכול לחכות להתחיל. אני רוצה להצליח כאן. אני אדם שרוצה לנצח בכל דבר שאני עושה, ואני רוצה להביא את זה למועדון הזה. אני חושב שזה חיבור טוב. אני כולי תשוקה ואני משחק עם הלב. אתן 100 אחוז בכל משחק ובכל אימון כדי לגרום למועדון, לחבריי לקבוצה ולאוהדים להיות גאים".

מרטינס החל את הקריירה במחלקת הנוער של אינדפנדיינטה, ובאוגוסט 2010, כשהיה בן 17, עבר לארסנל. אחרי מספר תקופות השאלה שנועדו לאפשר לו לצבור ניסיון בקבוצה בוגרת, הוא הפך לשחקן קבוע בארסנל בעונת 2019/20, פתח ב-11 המשחקים האחרונים וזכה בגביע האנגלי.

הוא זכה במגן הקהילה בתחילת העונה שלאחר מכן, לפני שחתם באסטון וילה בספטמבר 2020. במהלך תקופתו בווילה פארק, מרטינס ביסס את מעמדו כאחד השוערים המובילים בעולם. הוא רשם 256 הופעות במדי וילה לאורך שש עונות וזכה איתה בליגה האירופית בסוף העונה שעברה.

אמיליאנו מרטינס, צ'לסי/אתר רשמי, צ'לסי

מרטינס ערך את הופעת הבכורה שלו בנבחרת ארגנטינה ביוני 2021 ומאז הפך לשוער הראשון שלה, עם 67 הופעות במדים הלאומיים. הוא זכה פעמיים בקופה אמריקה, ב-2021 וב-2024, וכמובן הניף עם ארגנטינה את גביע העולם ב-2022.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully