מנור סולומון מקווה שווסטהאם תצליח להשיג מחר (שבת, 17:00) את ניצחון הליגה הראשון שלה העונה, כשתתארח אצל ווטפורד במחזור השלישי בצ'מפיונשיפ. הישראלי בן ה-27 מכיר היטב את ויקארג' רואד: בפברואר 2025, במדי לידס, הוא כבש ובישל לג'ואל פירו בניצחון 0:4 על ווטפורד בדרך לזכייה באליפות ליגת המשנה.
"זה היה משחק טוב עבורי ועבור הקבוצה בפעם האחרונה ששיחקתי בווטפורד", נזכר סולומון. "אני מקווה שהתוצאה תהיה דומה עם ווסטהאם, אבל אני יודע שזה יהיה קשה. המטרה היחידה שלנו היא לחזור עם שלוש הנקודות. לא פתחנו את הליגה בצורה הטובה ביותר ואנחנו יודעים שאנחנו צריכים להתחיל לנצח".
ווסטהאם פתחה את העונה עם 2:2 מול ברנלי והפסד ביתי 2:1 לצ'רלטון, אך התאוששה באמצע השבוע עם 1:4 על סאות'המפטון בגביע הליגה. "אנחנו מרגישים קצת יותר לחץ, כי כשאתה נמצא במצב שלנו ושואף לעלות ליגה, אתה יודע שאתה חייב להביא תוצאות", אמר הישראלי. "היה לנו ערב טוב בסאות'המפטון ואנחנו מקווים לבנות עליו ולהשיג את ניצחון הליגה הראשון".
סולומון, שהצטרף לווסטהאם לפני פחות משלושה שבועות וכבר כבש שער אחד במדיה, סיפר גם על ההתאקלמות: "עם הזמן כולנו נכיר אחד את השני טוב יותר. לא שיחקתי בעבר עם שחקנים כמו ולנטין קסטז'אנוס, ג'ארוד בואן או ארנה אנגלס, ולכן אנחנו צריכים קצת זמן להתרגל אחד לשני. ג'ואל ואני יצרנו חיבור ממש טוב בלידס, בישלנו כמה שערים אחד לשני ואנחנו רוצים להמשיך את זה גם כאן. כולם גרמו לי להרגיש מאוד רצוי, אני נהנה מאוד ורוצה להוסיף לזה ניצחונות".
