וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי ההפסד למכבי חיפה: ז'וטה חוזר, מרסיו בתמונת ההרכב

27.8.2026 / 13:45

דגו צפוי לבצע שינויים בהפועל רמת גן לקראת המפגש עם הפועל באר שבע (שבת, 20:00, ספורט3), כשהקפטן ישוב למרכז ההגנה ולצדו עשוי הברזילאי לערוך הופעת בכורה

תקציר: מכבי חיפה - הפועל רמת גן 1:2/ספורט 1

הפועל רמת גן תארח בשבת את הפועל באר שבע (20:00, ספורט3) ותנסה לצבור נקודות ראשונות העונה בליגת העל. כזכור, הפועל רמת גן פתחה את העונה עם הפסד חוץ למכבי חיפה וכעת נערכים בקבוצה למפגש מסקרן עם האלופה, שחוזרת אחרי מפח הנפש בפלייאוף ליגת האלופות.

המשחק ייערך באצטדיון ברחובות, כאשר כ-2,800 כרטיסים הועברו לטובת אוהדי הפועל באר שבע, שצפויים למלא את כל היציע המזרחי באצטדיון. עד כה נמכרו למעלה מ-2,000 כרטיסים לאוהדי האורחת ובמועדון מעריכים שבסופו של דבר היציע יהיה מלא לחלוטין.

ז'וטה היה חסר הפועל רמת גן בסמי עופר/דני מרון

בחלק המקצועי, הבשורה המשמעותית היא חזרתו של הבלם הפורטוגלי ז'וטה גונסאלבש להרכב, לאחר שריצה עונש הרחקה במשחק הקודם מול מכבי חיפה. עבור המאמן מסאי דגו, ז'וטה הוא העוגן המרכזי בחוליית ההגנה וחזרתו אמורה להחזיר הרבה שקט וביטחון לקבוצה.

שחקן נוסף שנמצא חזק בתמונת ההרכב הוא הבלם הברזילאי החדש, מרסיו סילבה, שנכנס לעניינים אחרי שהוחתם לפני כשבוע וחצי. אם סילבה אכן יפתח במרכז ההגנה, פארד איברהים, שפתח כבלם מול מכבי חיפה, יוסט לעמדת המגן השמאלי.

גם בחלק הקדמי עשויים להיות שינויים בהרכב, כאשר החלוץ הקמרוני מריוס נוביסי עשוי לפתוח על חשבונו של עידן ברנס.

  • הפועל רמת גן

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully