וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השיחה של מוריניו שינתה הכל, ומה שאמבפה עשה "היה משוגע"

ואלוורדה סיפר שהמאמן החדש של ריאל מדריד סייע לשחקניו לספק "מחצית שנייה מרהיבה" מול סוסיאדד. הכוכב נצץ: "צריך לתת לו אלף כדורים"

סיכום שערי המחזור הראשון בפרמיירליג/ספורט1

ריאל מדריד ביצעה לא מעט שינויים מסקרנים במהלך הקיץ, אך עם כל הכבוד לשחקני הרכש הנוצצים היא עדיין תקום ותיפול על היהלום הנוצץ מכולם. קיליאן אמבפה כבש הערב (רביעי) שלושער נהדר ב-1:4 על ריאל סוסיאדד, אחרי בישולים נאים של פדריקו ואלוורדה, ג'וד בלינגהאם ו-ויניסיוס, ונתן את האות לחגיגות במשחק הבית הראשון של ז'וזה מוריניו בברנבאו העונה.

אחרי 1:1 עם תום המחצית הראשונה, הבלאנקוס יצאו כמו מלוע של תותח למחצית השנייה. "ראיתי קבוצה מחויבת לחלוטין ועם הרבה תשוקה. הייתה חסרה לנו סבלנות אחרי שכבשנו את השער הראשון, היינו צריכים להמשיך להחזיק בכדור ולשמור על היתרון. השיחה במחצית עזרה לנו, והמחצית השנייה הייתה מרהיבה", סיכם ואלוורדה.

על הסופרסטאר הצרפתי אמר: "אנחנו צריכים ליהנות מאמבפה, אנחנו צריכים לתת לו אלף כדורים כדי שיוכל לכבוש הרבה שערים, להרגיש בנוח ולהיות מאושר. את מה שהוא עשה היום הוא עושה לאורך כל השנה".

גם מוריניו הילל: "אני תמיד מעדיף להתמקד בקבוצה ולא בשחקן אחד, אבל מה שאמבפה עשה היה משוגע. איזה שחקן. סוסיאדד הפתיעה ולחצה אותנו, זה היה קשה אבל נשארנו רגועים".

זה נראה טוב. אמבפה והחברים חוגגים/GettyImages, Diego Souto

משחקי חמישי בספרד

  • סלטה ויגו - אוסאסונה
  • ברצלונה - אתלטיקו בילבאו

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully