וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בהפועל פ"ת מעריכים: סונגה ייצא בתוך 48 שעות לחתום בפורטוגל

23.8.2026 / 14:51

הזמבי צפוי לעבור למוריירנסה תמורת כ-750 אלף יורו, ובמועדון כבר סימנו מועמד להחליפו. בקבוצה מרגישים שקופחו בעקבות פסילת השער מול עירוני טבריה

תקציר ליגת העל: עירוני טבריה - הפועל פתח תקוה 0:1/ספורט1

בהפועל פתח תקוה קיבלו באכזבה גדולה את ההפסד 1:0 לעירוני טבריה במחזור פתיחת הליגה. במועדון קיוו להתחלה טובה יותר מול הקבוצה שסומנה כמועמדת לירידה, והשחקנים של המאמן עומר פרץ אמנם שלטו במרבית הדקות, אך לא הצליחו לתרגם את השליטה לכיבוש שערים.

השער הבודד שכבשה הקבוצה נפסל על ידי השופט שניר לוי, יחד עם צוות ה-VAR, באירוע שעורר הרבה מאוד מחלוקת, במשחק עצמו וגם לאחריו. בפתח תקוה טוענים ששביט מזל, שאמנם היה בעמדת נבדל בזמן שהכדור הוגבה לרחבת טבריה, לא השפיע על ההשמטה של עידו שרון, שוער היריבה, וכי השער שנכבש בסופו של דבר על ידי פרנק ריבולייה היה אמור להיות מאושר.

שחקן הפועל פתח תקוה, צ'יפיוקה סונגה/מאור אלקסלסי

במקביל, במועדון מעריכים ששחקן הכנף הזמבי צ'יפיוקה סונגה יקבל בתוך 48 השעות הקרובות את הוויזה לפורטוגל, ומיד לאחר מכן ימריא לבדיקות רפואיות וחתימה במוריירנסה הפורטוגלית, בעסקה שמוערכת בסכום של כ-750 אלף יורו שייכנסו לקופה של הפועל פתח תקוה.

בהנחה שלא יהיו תקלות ועסקת סונגה אכן תיחתם רשמית בימים הקרובים, מתכננים בקבוצה להחתים שחקן כנף זר אחר במקומו. מי שמועמד להגיע הוא שחקן הכנף חאמידו קייטה, בן 31, ששיחק במדי אראז נחצ'יבאן האזרית. קייטה שיחק בשנים האחרונות בקוניאספור הטורקית ובזירה וקאראבח האזריות. לפני קצת יותר מעשור, בתחילת דרכו בכדורגל הצרפתי, שיחק בקבוצות המילואים של אוקזר ולה האבר הצרפתיות וכן בקבוצה הראשונה של סנט אטיין.

הבלם דייגו ארויו, שהגיע לישראל לפני מספר ימים, הגיע כדי להיות לצד חבריו החדשים לקבוצה ונכח אמש באצטדיון בראל. ארויו צפוי לחתום ביממה הקרובה באופן רשמי במועדון ויוכל לעמוד לרשות הצוות המקצועי במשחק הבית הקרוב נגד הפועל ירושלים.

  • הפועל פתח תקוה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully