ארסנל מתקרבת לסיכום עם אסטון וילה על העברתו של אזרי קונסה. התותחנים מחפשים חיזוק לעמדת ההגנה, כאשר גם וויליאם סאליבה וגם יוריין טימבר מושבתים בימים אלו בשל פציעות, ובלם נבחרת אנגליה בן ה-28 הפך ליעד מרכזי של המועדון.
לפי "האתלטיק", המגעים בין הצדדים מתקדמים, כאשר שיחות ברמת הבעלים סייעו לצמצם את הפערים סביב שווי העסקה. קונסה נחשב למועמד אטרקטיבי עבור ארסנל בזכות היכולת שלו לשחק גם כבלם וגם כמגן ימני, בדומה לבן ווייט, מה שמעניק למועדון גמישות בעמדות ההגנה.
קונסה, שהיה חלק מסגל נבחרת אנגליה למונדיאל האחרון, חזר לאימוני קדם העונה של אסטון וילה ביום שני לאחר שקיבל זמן מנוחה נוסף בעקבות הטורניר. הוא פתח בכל משחקי הנבחרת עד ההפסד 2:1 לארגנטינה בחצי הגמר, אז נכנס כמחליף בדקה ה-72.
הבלם הפך בשנים האחרונות לשחקן משמעותי באסטון וילה תחת אונאי אמרי. בעונה האחרונה רשם 48 הופעות בכל המסגרות, בעונה שבה וילה זכתה בליגה האירופית וסיימה במקום הרביעי בפרמייר ליג. קונסה הצטרף לאסטון וילה מברנטפורד ב-2019 ומאז רשם 286 הופעות במדי המועדון.
