וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

האנזי פליק עדיין ממתין לרכש, ובינתיים מצא יהלום חדש

ברצלונה מרוצה מה-2:5 על באזל בהכנה אך המאמן הודה: "צריכים עוד כמה תוספות". ג'סי ביסיוו גנב את ההצגה, ועשוי לשמש כחלוץ מדומה בהמשך העונה

תקציר מגן הקהילה: ארסנל - מנצ'סטר סיטי 0:3/ספורט1

ברצלונה ממשיכה להתכונן לפתיחת הליגה עם תחושות חיוביות אחרי משחק ההכנה מול באזל (2:5), אך גם עם מסר ברור מצד האנזי פליק בנוגע לסגל. המאמן הגרמני היה מרוצה מהיכולת, אך הבהיר כי הוא עדיין מצפה לחיזוק לפני סיום חלון ההעברות. "אני חושב שאנחנו צריכים עוד כמה תוספות", אמר המאמן, שהוסיף כי במועדון ינתחו את המשחק ואת האימונים במהלך השבוע לפני קבלת החלטות.

"זה היה מבחן טוב עבורנו. באזל שיחקה טוב ולא היה קל לשחק נגדה", הוסיף הגרמני. עם זאת, הוא הודה כי במחצית הראשונה הקבוצה לא שיחקה במהירות שרצה, הן מבחינת המיקום והן ללא הכדור. לדבריו, "יש לנו פוטנציאל ואני מרוצה מהמבחן", כשהמטרה כעת היא להגיע מוכנים למחזור הפתיחה מול אלצ'ה.

אחד השמות שבלטו במיוחד היה ג'סי ביסיוו בן ה-18. הקיצוני הבלגי נכנס בדקה ה-80 והספיק לכבוש פעמיים בתוך עשר דקות. השער הראשון הגיע אחרי מסירת עומק של דני אולמו וסיומת מרשימה לחיבורים, ובשני הוא ניצל מסירה של לאמין ימאל כדי להשלים צמד. ברצלונה שילמה עבורו 8.5 מיליון יורו, ובמשחקו השני בקבוצה הוא כבר הצליח להציג חלק מהיכולת שבגללה הוחתם.

בטור של סנטי נויה ב"מונדו דפורטיבו" עסקו שוב בשאלת החלוץ של ברצלונה ובאפשרות להשתמש ב"תשע מדומה". "התשע המדומה תמיד היה כלי שימושי, לא הרגל", נכתב, תוך אזכור השימוש שעשתה ברצלונה בעבר בליאונל מסי בתפקיד הזה. לפי הטור, גם בסגל הנוכחי קיימים מספר שחקנים שיכולים למלא את התפקיד, בהם דני אולמו, ראפיניה, קאדים אדיימי ואפילו לאמין ימאל.

עם זאת, המסר של נויה ברור: ברצלונה עדיין זקוקה לחלוץ. "בארסה מחפשת מספר תשע, והיא בהחלט צריכה אחד", נכתב. לצד זאת, הודגש כי האפשרות להסתמך גם על ביסיוו "לא נראית כמו רעיון מטורף".

  • ברצלונה בכדורגל

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully