וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שני שחקני הפועל באר שבע לא המריאו לרומניה ויושאלו

17.8.2026 / 8:04

יואב קורן ישלים את המעבר למכבי פתח תקוה, שקיוותה לצרף אותו מוקדם יותר הקיץ. מור סימן טוב, שקיווה להישאר גם הוא, ככל הנראה יישלח לקרית שמונה

תקציר: הכוכב האדום בלגרד - הפועל באר שבע 2:0/ספורט1

יואב קורן יעבור היום (שני) מהפועל באר שבע למכבי פתח תקוה. שחקן הכנף יושאל מהקבוצה של אלונה ברקת לזו של אבי לוזון, לאחר שפתח שלשום במדי האלופה במשחק הגרוע שלה בסמי עופר מול הפועל חיפה במסגרת גביע הטוטו והבוקר לא המריא עם חבריו לרומניה לקראת המשחק מול סבאח מחרתיים בפלייאוף ליגת האלופות.

קורן, שנרכש על ידי הפועל באר שבע, הושאל בעונה שעברה להפועל כפר סבא ורשם עונה טובה בלאומית. הוא קיווה לחזור לאלופה העונה ולהיות חלק ממנה בסגל שלה לעונה הקרובה אבל לא הצליח להישאר אחרי שהתאמן במשך חודשיים בקבוצה ויצא איתה למשחקים באירופה.

מי שביקשה אותו מלכתחילה היתה מכבי פתח תקווה שנמצאת בקשר טוב עם הפועל באר שבע וכזכור מכרה לה שני שחקנים הקיץ: ניב יהושע ומרקו וולף. העולה החדשה רצתה את קורן בהשאלה עוד קודם על מנת שיהיה חלק מההכנות של הקבוצה תחת זיו אריה לעונה הקרובה אבל בהפועל באר שבע השאירו אותו כדי שיהיה חלק מהסגל.

בדרך למכבי פתח תקוה. קורן/אתר רשמי, האתר הרשמי של הפועל באר שבע

שחקן נוסף של הפועל באר שבע שלא יצא עם הקבוצה בטיסה הבוקר הוא מור סימן טוב, שחזר אף הוא מהשאלה וקיווה להישאר לעונה הקרובה בהפועל באר שבע, אבל גם הוא יושאל לעונה נוספת - קרוב לוודאי לעירוני קרית שמונה.

  • הפועל באר שבע

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully