וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אשדוד בעתירה דחופה: דורשת לדחות את פתיחת העונה שלה

16.8.2026 / 10:31

המועדון של בן זקן מבקש לעכב את משחקו מול הפועל עפולה עד להכרעה בפרשת העירויים. נשיאות בית הדין תתכנס מחר כדי לדון בבקשה

תקציר: בני סכנין - הפועל פתח תקוה 0:1/ספורט1

מ.ס. אשדוד הגישה הבוקר (ראשון) עתירה דחופה לנשיאות בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל, בבקשה לדחות את משחקה הראשון בליגה הלאומית מחרתיים מול הפועל עפולה, עד אשר תתקבל החלטת בית הדין המשמעתי בפרשת טבריה והעירויים.

כזכור, באשדוד טוענים כי הם צריכים לשחק בליגת העל במקום טבריה, לאור התיק החמור שעומד נגד הצפוניים. כדי שלא ייווצר "מעשה עשוי", הם מבקשים שהמשחק יידחה. הכוונה היא למצב שבו לא ניתן יהיה להחזיר את הגלגל לאחור לאחר שאשדוד כבר תפתח את העונה בליגת המשנה.

בעקבות זאת, תתכנס מחר נשיאות בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל כדי לדון בבקשת אשדוד ולשמוע את טענות הצדדים. מנגד, יצטרכו להשיב גם ההתאחדות לכדורגל ומנהלת הליגות.

מהלך דרמטי של אשדוד. בן זקן/קובי אליהו

מדובר במהלך דרמטי מצד אשדוד, שמבינה כי אם לא תפעל לדחיית המשחק, היא עלולה למצוא את עצמה ללא אפשרות מעשית להתחלף עם טבריה ולשחק בעונה הקרובה בליגה הבכירה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully