וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תאי בריבו הלוהט שוב כבש, ליאל עבדה המשיך במומנטום

חלוץ די.סי יונייטד מצא את הרשת משחק חמישי ברציפות והגיע ל-12 שערים העונה, עבדה כבש בפנדל בניצחון שארלוט. תורג'מן ובלוריאן הפסידו

תקציר: בני סכנין - הפועל פתח תקוה 0:1/ספורט1

מחזור נוסף ב-MLS נערך הלילה (בין שבת לראשון), וכמה מהליגיונרים הישראלים שוב היו במרכז העניינים. תאי בריבו המשיך ברצף הכיבושים שלו, ליאל עבדה מצא גם הוא את הרשת, בעוד דור תורג'מן ואור בלוריאן סיימו את משחקיהם עם הפסדים.

בריבו פתח בהרכב די.סי יונייטד מול מונטריאול, הזכורה מהתקרית האנטישמית נגד דור תורג'מן, והשלים 90 דקות. המארחת עלתה ליתרון בדקה ה-50, אך בדקה ה-66 החלוץ הישראלי איזן בנגיחה עוצמתית. זה היה שערו החמישי ברציפות בליגה וה-12 שלו העונה, אך לצערו של החלוץ הלוהט, קבוצתו נפרדה ב-1:1.

בשארלוט, ליאל עבדה המשיך את התקופה הנהדרת שלו וכבש בפנדל כבר בדקה התשיעית בדרך לניצחון 1:3 על קולומבוס קרו. עבדה שיחק 71 דקות, בעוד עידן טוקלומטי פתח גם הוא והוחלף בדקה ה-56. לעבדה שני שערים ובישול בארבעת משחקי הליגה האחרונים, ובסך הכול שלושה שערים וחמישה בישולים העונה.

דור תורג'מן פתח גם הוא בהרכב ניו אינגלנד ושיחק 73 דקות בהפסד 2:1 לטורונטו. הקבוצה המקומית ירדה להפסקה ביתרון כפול, ולאחר שנותרה בעשרה שחקנים במחצית השנייה ניו אינגלנד הצליחה רק לצמק בדקה ה-90.

אור בלוריאן רשם 62 דקות במדי ספורטינג קנזס סיטי, שהפסידה 2:0 לקולורדו ראפידס. קנזס סיטי נותרה בעשרה שחקנים כבר בדקה ה-38, וקולורדו ניצלה זאת כדי להכריע את המשחק במחצית השנייה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully