וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סייד אבו פרחי סיכם את חוזהו וממתין לאישור ה-MLS

15.8.2026 / 8:08

חלוץ מכבי תל אביב סגר את כל פרטיו בקולורדו ראפידס, הנהלת הליגה האמריקאית צריכה לאשר ועושה רושם שהוא כבר ערך את משחק הפרידה שלו מהצהובים. בסביבתו מעריכים שימריא לארצות הברית ביום שלישי

תקציר מוקדמות הליגה האירופית: צסק"א סופיה - מכבי תל אביב 3:1/ספורט1

אחרי ההסכם בין מכבי תל אביב לקולורדו ראפידס על רכישת סייד אבו פרחי, כעת גם החוזה של חלוץ מכבי תל אביב סוכם והוא נמצא אצל הנהלת ליגת ה-MLS לאישור.

כל חוזה שעליו חותם שחקן מול קבוצה בליגה הוא למעשה חוזה מול הנהלת הליגה, ולכן היא זו שצריכה לאשר אותו. בחוזה של אבו פרחי קיימים סעיפים שונים עם מענקים על כיבוש שערים ועל כמות משחקים, ולאישור שלו ממתין החלוץ שעדיין אמור להתייצב הבוקר באימון מכבי תל אביב, למרות שקרוב לוודאי שמחר לא ישחק בחצי גמר גביע הטוטו מול מכבי נתניה.

מטבע הדברים, ההופעה שלו שלשום כמחליף מול צסק"א סופיה אמורה להיות האחרונה במכבי תל אביב.

זה מתקרב. אבו פרחי/אודי ציטיאט

כזכור, המועדונים סיכמו ביניהם על דמי העברה בסיסיים של שישה מיליון דולר, לצד מיליון דולר נוספים כבונוסים על הבקעת שערים של אבו פרחי, בדומה להסכם שיש מול ניו אינגלנד רבולושן על דור תורג'מן, וגם אחוזים עתידיים שיישארו אצל מכבי תל אביב אם אבו פרחי יימכר בהמשך לקבוצה מחוץ לגבולות ארצות הברית.

ההערכה בסביבתו של אבו פרחי היא שביום שלישי הוא יטוס לארצות הברית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully