נבחרת הקדטיות (עד גיל 16) של ישראל פתחה היום (שישי) את אליפות אירופה בכדורסל עם ניצחון מרשים 37:68 על איטליה. רבע שני אדיר, בו עצרה ישראל את האיטלקיות על 2 נקודות בלבד וניצחה 2:20, העניק לנבחרת של דניאלה ראובן יתרון משמעותי בדרך לניצחון במשחק הראשון בטורניר.
ישראל ירדה למחצית ביתרון 11:36, ולאחר מכן המשיכה לשלוט במשחק שכבר היה בגארבז' טיים מוחלט. האיטלקיות לא הצליחו לחזור להתמודדות, והנבחרת הישראלית הגדילה את הפער בדרך ל-37:68 בסיום ולמאזן 0:1 בבית ב'.
מיכל אבודרהם הובילה את ישראל עם 16 נקודות ו-9 ריבאונדים, כשהיא הייתה אחת משלוש שחקניות ישראליות שקלעו בספרות כפולות. לינדה ליפר הוסיפה 11 נקודות ותהל דוגן קלעה 10.
קלעו לישראל: מיכל אבודרהם (9 ריבאונדים ו-2 חטיפות) 16 נק', לינדה ליפר (4/6 מהשדה) 11 נק', תהל דוגן (3 חטיפות) 10 נק', רונה צלאל (4 ריבאונדים ו-2 אסיסטים) 8 נק', אלה מעוז ברדה (10 ריבאונדים ו-8 אסיסטים) ונטע שנקר (5 חטיפות) 6 נק' כ"א, עדן פולס 5 נק', נועם רוזמרין 4 נק', מיקה שרף 2 נק'.
