יום נוסף של אליפות אירופה בשחייה בפריז יצא לדרך הבוקר (שישי), כשבמוקד המשלחת הישראלית אנסטסיה גורבנקו, לאה פולונסקי ותום מיניס, שהעפילו לחצאי הגמר.
גורבנקו ופולונסקי העפילו לחצי הגמר במשחה ל-200 מטר מעורב אישי. גורבנקו ניצחה במקצה שלה עם זמן של 2:11.87 דקות ועלתה מהמקום הראשון בדירוג הכללי, ואילו פולונסקי סיימה במקום השני במקצה שלה עם 2:13.43 דקות ותפסה את המקום השמיני בדירוג הכללי.
מיניס העפילה גם היא לחצי הגמר ב-100 מטר גב, לאחר שסיימה במקום השני במקצה שלה עם זמן של 1:01.19 דקות, תוצאה שהספיקה לה למקום ה-16 בדירוג הכללי.
לעומתן, דריה גולובטי סיימה את דרכה ב-50 מטר חופשי. הישראלית קבעה 25.94 שניות וסיימה במקום השמיני במקצה שלה.
גם אביב ברזלי לא הצליחה להעפיל לחצי הגמר ב-100 מטר גב, לאחר שסיימה במקום השישי במקצה שלה עם זמן של 1:02.00 דקות. מארק טלר הודח אף הוא ב-50 מטר חזה, לאחר שקבע 27.90 שניות.
במקביל לישראלים, הכוכב הצרפתי לאון מרשאן העפיל לחצי הגמר ב-200 מטר פרפר. מרשאן ניצח במקצה שלו עם זמן של 1:55.90 דקות והמשיך לשלב הבא באליפות.
