וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"בושה, חסרי קלאס": אבו פאני ושחקני הכוכב האדום ממשיכים לחטוף

אף אחד משחקני אלופת סרביה לא התייצב לספק הסברים מול התקשורת לאחר ההפסד להפועל באר שבע. ביקורות על הקשר הישראלי ועל ארנאוטוביץ': "צל של עצמו"

תקציר: הכוכב האדום בלגרד - הפועל באר שבע 2:0/ספורט1

התקשורת הסרבית לא ריחמה על שחקני הכוכב האדום בלגרד לאחר ההפסד הביתי 2:0 להפועל באר שבע וההדחה המוקדמת מליגת האלופות. הכישלון הזה הצטרף לשרשרת הדחות מביכות מבחינת אלופת סרביה, בטח בשתי הקדנציות של דיאן סטנקוביץ', שכעת מעמדו שוב התערער.

בניגוד למקובל, אף אחד מהשחקנים לא הגיע לדבר עם העיתונאים במיקס-זון של המרקנה. "הפסדים הם חלק בלתי נפרד מהספורט, אבל במקרה הזה שחקני הכוכב האדום פשוט נעלמו בצורה מבישה ולא התייחסו, כשהם מותירים את הציבור ואת האוהדים ללא הסבר, ללא הצדקה ואפילו ללא התנצלות על ההופעה האנמית", נכתב ב"ספורטל" על האירוע. "קשה לתאר את המהלך הזה אלא כחסר קלאסה".

מוחמד אבו פאני, שהורחק בתוספת הזמן, ספג גם הוא ביקורות לא מעטות: "לא תרם דבר מאז שהגיע. הוא היה חלש במשחק הראשון לפני שהוחלף במחצית, ואולי אף יותר הפעם כמחליף".

"שוב היה חלש". מוחמד אבו פאני לפני ניב יהושע/אודי ציטיאט

מי שעמד במוקד הוא מרקו ארנאוטוביץ', בכיר משתכרי הכוכב האדום בכל הזמנים. "הוא צל של עצמו", נכתב על החלוץ האוסטרי בן ה-37. "המנוסה מכולם, זה שנחשב למנהיג הקבוצה, הוא אחד המאכזבים הגדולים. בשני המשחקים מול הפועל באר שבע הוא נראה איטי, כבד, חסר ביטחון ולא מסוכן. הוא לא נראה כמו שחקן שרק לאחרונה כבש שלושה שערים במונדיאל".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully