וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

10 מיליון יורו לעונה: התוכנית של רונאלדיניו לרכישת מונאקו

כוכב העבר חבר לקרן השקעות מאנדורה, שעשויה לכסות חוב של 2.5 מיליון יורו ליורוליג, בניסיון להציל את עתידו של המועדון מהנסיכות

דאבל דריבל עונה 1 פרק 63/ראובן קסטרו

רונאלדיניו נכנס למירוץ לרכישת מונאקו בכדורסל. לפי דיווח ב"ל'אקיפ", כוכב העבר הברזילאי, שזכה בכדור הזהב ב-2005, חבר לקרן השקעות מאנדורה והגיש באמצעותה מועמדות להשתלט על המועדון.

על פי הדיווח, מכתב כוונות בנוגע להשקעה אפשרית נשלח ביום שני למנהל הכללי של מונאקו, אולכסיי יפימוב. המהלך מגיע בזמן שהמועדון כבר נמצא במגעים עם שחקן ה-NBA לשעבר ג'מאל משבורן וקבוצת המשקיעים שלו בנוגע להשתלטות אפשרית.

במונאקו מחפשים פתרון שיאפשר למועדון לעמוד בדרישות הכלכליות ולשמור על מקומו בליגה הצרפתית הבכירה.

שחקן העבר רונאלדיניו ברבע גמר ליגת האלופות של פריז סן ז'רמן מול ברצלונה/רויטרס

לפי "ספורטנדו", הפרויקט של רונאלדיניו והקרן עשוי לכלול התחייבות לתקופה של שלוש עד חמש שנים והשקעה של כ-10 מיליון יורו לעונה. בנוסף, הקבוצה עשויה לכסות חוב של 2.5 מיליון יורו ליורוליג ולהעמיד ערבות בנקאית של 5 מיליון יורו, בהתאם לדרישות שהוצבו לה.

עוד דווח כי רונאלדיניו עצמו עשוי להשקיע בפרויקט ולקבל בו תפקיד מרכזי, כאשר במקביל המגעים עם משבורן נמשכים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully