מכבי תל אביב מקדמת יוזמה שנועדה לאפשר גם להלומי קרב להמשיך להיות חלק מהחוויה ביציע, גם ברגעים שבהם השהייה באצטדיון הופכת לקשה עבורם. היום (שלישי) הודיעה מחזיקת הגביע כי בכל שער בבלומפילד יוקצה "אזור שקט" או חדר ייעודי, שבו יוכלו אוהדים שחווים התקף או מצוקה לשהות עד שירגישו מוכנים לחזור ליציע, כולל אוהדי הקבוצה האורחת.
לאחרונה התקיימה פגישה משותפת בהשתתפות נציגי הנהלת המועדון, עמותת אחים לסמל, עמותת יהלומי קרב, הנהלת היכלי הספורט ואצטדיון בלומפילד. במהלך הפגישה נדונו דרכים שבהן ניתן לסייע להלומי קרב ולאפשר להם להגיע למשחקים, לעודד ולהיות חלק מהחוויה, תוך מתן מענה לרגעים שבהם העומס, הרעש או האווירה ביציע עלולים לעורר קושי.
אחד הפתרונות המרכזיים שעלו הוא יצירת "אזורי שקט" ברחבי האצטדיון. מדובר במקומות שבהם אוהד שחווה התקף או מצוקה במהלך המשחק יוכל לצאת מהיציע, לשהות בסביבה שקטה ורגועה יותר ולחזור למקומו כאשר ירגיש מוכן לכך.
בסיור שנערך באצטדיון אותרו ונקבעו המקומות שישמשו למטרה זו, והם יפורסמו לקראת משחק הבית הראשון בליגה. בכל שער בבלומפילד יהיה אזור שקט או חדר ייעודי, ובמקומות הרלוונטיים יוצבו גם שלטים שיסייעו לאוהדים לאתר אותם במהירות ובקלות.
כאמור, היוזמה מיועדת לכל מי שזקוק לה, וגם אוהדי הקבוצה האורחת יוכלו להשתמש באזור שקט ביציע החוץ. התיאום בנושא ייעשה מראש על ידי המועדון האורח מול מכבי במסגרת הסדרי האוהדים לקראת המשחק.
במכבי תל אביב סיכמו את היוזמה במסר: "הלומי קרב, אנחנו לא מוותרים עליכם ביציע".
עוד נמסר: "גיבורים יקרים, אנחנו לא שוכחים לרגע את מה שעברתם ואת מה שאתם ממשיכים להתמודד איתו. אתם חלק ממשפחת מכבי, ואנחנו רוצים אתכם איתנו בבלומפילד".
