וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

החסמים ייפלו? על צירופו של שיין האנטר למכבי תל אביב

11.8.2026 / 11:30

הסנטר שחזר למכבי אחרי עונת השאלה בפולין לא יכול להירשם בסגל ביחד עם וויל ריימן, אבל הצהובים עובדים מאחורי הקלעים על מהלך שאולי יפתור את הבעיה. וגם: מה הוא אמור לתרום למכבי כבר העונה

דאבל דריבל עונה 1 פרק 63/ראובן קסטרו

מכבי תל אביב הודיעה אתמול (שני) באופן רשמי על החזרתו של שיין האנטר לסגל הקבוצה. המתאזרח ששיחק בעונה שעברה בלגיה ורשה חתום מקיץ 2025 בקבוצה לשלוש שנים, ויהיה חלק מסגל של 16 שחקנים שבנה עודד קטש לקראת העונה הבאה.

האנטר חוזר למכבי עם רקורד מצוין באירופה - בשנתיים הוא זכה באליפות שבדיה ואליפות פולין, כשבשני המקרים הוא היה אחד השחקנים הטובים בליגה מבין שחקני הפנים. כעת הוא ינסה לפרוץ את הדרך שלו לסגל הצהוב, וזה לא הולך להיות פשוט.

שני מחסומים ברורים עומדים בפני האנטר - הראשון הוא העומס בעמדות הפנים. מלבד האנטר יש למכבי לפחות עוד שלושה שחקנים שיכולים לשחק בעמדה מספר 5, לפני החזרה של טי ג'יי ליף מהפציעה. העובדה שליף פצוע בשלב הזה תיתן לו הזדמנות להוכיח את עצמו בהכנה לעונה, אבל בשלב שבו הקבוצה רוצה לחבר את החלקים השונים, ספק אם זו תהיה הזדמנות משמעותית.

שני מחסומים ניצבים לפניו. האנטר/אתר רשמי, באדיבות מכבי תל אביב

המחסום השני נוגע להיותו מתאזרח חדש. במכבי קיים עוד שחקן בסטטוס כזה - וויל ריימן, ולפי חוקי הליגה השניים לא יכולים להירשם בליגה במקביל.

הצהובים עובדים מאחורי הקלעים על הגשת בקשה לוועדת חריגים כדי לנסות ולתת לריימן מעמד של מתאזרח ותיק מאחר והוא שיחק בישראל כבר ארבע עונות מלאות, אך הבעיה היא שבאמצע עבר לעונה אחת בצרפת. הצהובים מקווים כי הבקשה תתקבל וריימן יקבל מעמד שיאפשר גם להאנטר לשחק.

"הוא אמור לתת לו גיוון בסגל ולהקל על חלק מהשחקנים", אמרו במכבי על האנטר, "הוא שחקן איכותי מספיק כדי לשחק בליגה ואולי אפילו לקבל הזדמנות העונה ביורוליג. פחות עומס בשלבים מסוימים של העונה הוא דבר חשוב מאוד כדי לעמוד בכל המטרות שלנו".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully