וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יהיה כשיר לאליפות ארה"ב? יאניק סינר פרש גם מטורניר סינסינטי

המדורג ראשון בעולם עדיין לא מתאושש מהפציעה בברך: "לא מוכן להתחרות". באיטליה מעריכים: אמור לקחת חלק בגרנד סלאם האחרון של השנה

תיקתקנו, 9.8/ספורט1

יאניק סינר, המדורג ראשון בעולם, פרש מטורניר סינסינטי בגלל פציעה בברך ימין, פחות מחודש לפני פתיחת אליפות ארה"ב.

"לאחר שהתייעצתי עם הרופאים שלי ועם הצוות שלי, אני חייב להודיע שאני נאלץ לפרוש מטורניר המאסטרס 1000 בסינסינטי", מסר סינר. "ברך ימין שלי מטרידה אותי, ולמרות שעבדנו קשה עם הצוות הרפואי, אני חייב לקבל את העובדה שאני עדיין לא מוכן להתחרות. אני מאוד מאוכזב שלא אוכל לשחק בסינסינטי. אני כבר מחכה לחזור בשנה הבאה, ועכשיו אני מתמקד בהכנות לאליפות ארה"ב".

הפרישה מסינסינטי מגיעה אחרי שסינר ויתר גם על השתתפותו בטורניר בקנדה. הוא לא שיחק מאז זכייתו השנייה ברציפות בווימבלדון ב-12 ביולי, אז גבר בגמר על סשה זברב בארבע מערכות.

נתראה באליפות ארצות הברית? סינר/רויטרס

למרות החשש סביב כשירותו לאליפות ארה"ב, ב"גאזטה דלו ספורט" דווח כי ההחלטה לוותר על סינסינטי התקבלה כאמצעי זהירות, וכי סינר צפוי להתאמן בניו יורק לקראת הגרנד סלאם האחרון של השנה.

אליפות ארה"ב תיפתח ב-30 באוגוסט. עבור סינר, שזכה בטורניר ב-2024, מדובר באחד היעדים המרכזיים של המשך העונה.

סינסינטי, מצדו, ייאלץ להסתדר ללא שני המדורגים הבכירים בעולם. גם קרלוס אלקראס פרש מהטורניר בשל פציעה מתמשכת בשורש כף היד, כך ששני הכוכבים הגדולים של הסבב לא ישחקו בטורניר ההכנה המרכזי לקראת אליפות ארה"ב.

  • יאניק סינר

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully