וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי תל אביב תקיים ארבעה משחקי הכנה לפני פתיחת העונה

6.8.2026 / 16:38

הצהובים שיתחילו להתאמן ב-20 באוגוסט פרסמו את הלו"ז שלהם: יפגשו את בני הרצליה ומכבי ראשון לציון בהדר יוסף, ולאחר מכן את אריס סלוניקי ואולימפיאקוס בקפריסין. ב-17 בספטמבר: הסופרקאפ מול הפועל תל אביב

דאבל דריבל עונה 1 פרק 62/צילום: ראובן קסטרו

מכבי תל אביב פרסמה היום (חמישי) את לוח משחקי ההכנה שלה לעונת 2026/27 - ותקיים ארבעה ניסויי כלים בלבד לפני הסופרקאפ מול הפועל תל אביב ב-17 בספטמבר.

הצהובים יחלו להתאמן ב-20 באוגוסט. משחק ההכנה הראשון שלהם יהיה ב-3 בספטמבר מול בני הרצליה בהדר יוסף (ללא קהל), וחמישה ימים לאחר מכן תפגוש שם את מכבי ראשון לציון (גם כן ללא קהל).

רומן סורקין שחקן מכבי תל אביב מול הפועל באר שבע/אודי ציטיאט

משם, תמריא אלופת ליגת העל לקפריסין, לשני משחקי הכנה מסקרנים: הראשון נגד אריס סלוניקי השאפתנית (11 בספטמבר) ויומיים לאחר מכן היא תפגוש את אלופת אירופה המכהנת אולימפיאקוס, שעיבדה עוד יותר את הסגל הנוצץ שלה במהלך הקיץ.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully