וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי חיפה פנתה להפועל פתח תקוה בניסיון לצרף את עומר כץ

עודכן לאחרונה: 30.7.2026 / 12:45

המאמצים של הירוקים לצרף שוער נוסף לסגל נמשכים, אך הפערים משמעותיים ובמלאבס גם כך נוטים לסרב להצעה הרשמית, שלפיה יועברו 500 אלף שקל ואיתי אהוד בהשאלה. וגם: האם האוהדים קיבלו פיצוי על שתי השלישיות בגביע הטוטו?

תקציר: עירוני קרית שמונה - מכבי חיפה 0:3/ספורט1

מכבי חיפה פנתה רשמית להפועל פתח תקוה בניסיון לצרף את עומר כץ, אך נראה כי הפערים בין הצדדים משמעותיים מאוד בשלב זה. ההצעה הראשונה שהגישו הירוקים עומדת על 500 אלף שקל והשאלתו של איתי אהוד, אולם נכון לעכשיו בהפועל פתח תקוה מסרבים.

במלאבס נוטים שלא להיענות להצעה, שכן אין ברשותם כרגע אופציה לשוער שיוכל להחליף את כץ, בעוד שבמכבי חיפה מייעדים אותו ממילא לתפקיד השוער השני.

כזכור, מכבי חיפה נפרדה לאחרונה מגאורגי ירמקוב, שנמכר למטליסט חארקוב, ובמקומו חזר עומרי גלזר. שריף כיוף, שגם כך היה מיועד לעבור בהשאלה להפועל רמת גן, נפצע, ולכן הירוקים עדיין זקוקים לשוער שישמש כגיבוי.

פיצוי על היכולת? אוהדי מכבי חיפה/מאור אלקסלסי

במקביל, במכבי חיפה מקווים לפצות על היכולת בשני משחקי גביע הטוטו הראשונים, שבהם הפסידה להפועל חיפה ולעירוני קרית שמונה וספגה שלושה שערים בכל אחד מהם. לקראת המשחק מול עירוני טבריה ביום שלישי, הודיע המועדון כי אוהדים שנכחו בשני ההפסדים יהיו זכאים לכרטיס ללא עלות, כהוקרה על תמיכתם ביציעים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully