וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שחקן הפועל חולון לשעבר הושעה לאחר שנמצא חיובי בבדיקת סמים

עודכן לאחרונה: 30.7.2026 / 9:53

הסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט הודיעה כי דארין גרין, שכבר עזב את הפועל חולון וצפוי לחתום בדאלאס, נמצא חיובי לקנאביס בבדיקה בישראל

דאבל דריבל פרק 60/מערכת וואלה

הסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט הודיעה כי הכדורסלן דארין גרין ג'וניור מהפועל חולון הושעה זמנית מכל פעילות ספורטיבית לאחר שנמצא חיובי בבדיקות מעבדה של הסוכנות הלאומית למניעת סימום בספורט. גרין כבר שוחרר מהפועל חולון, וצפוי לחתום בדאלאס, אחרי ששיחק במדי המאבס בליגת הקיץ.

על פי הודעת הסוכנות הישראלית, "הבדיקה נערכה ב-18 במאי 2026 ובה נמצא השחקן חיובי לקנאביס, שהינו חומר אסור על פי תקנות הסוכנות הבינ"ל למניעת סימום בספורט- WADA". הסוכנות הודיעה כמתחייב על ממצאי הבדיקה לשחקן, להנהלת הקבוצה, לאיגוד הכדורסל הישראלי, ל-FIBA ול- WADA. לשחקן ניתנת הזכות לשימוע ולפתיחת בקבוקון B, לבדיקה חוזרת.

שחקן הפועל חולון דארין גרין ג'וניור מול שחקן מכבי תל אביב וויל ריימן/אתר רשמי, ליגת ווינר סל, עודד קרני

מנכ"ל הסוכנות ד"ר דניאל הרשטיין: "שימוש בסמים וחומרים אסורים מסכן את בריאותם של ספורטאים ופוגע בניקיון ובהגינות הספורט. הסוכנות תמשיך לפעול במלוא הנחישות נגד תופעות אלה, בכל הענפים".

  • הפועל חולון
  • WADA

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully