הבעיות הכלכליות של צ'.פ.ר קלוז' נמשכות. קבוצת הצמרת הרומנית, אליה הצטרף בקיץ יובל שדה, אמנם הצליחה לרשום בשבוע שעבר את שחקני הרכש, אבל כעת חוששת מסיבוך אחר. קלוז' תארח מחר (חמישי) את אלשקרט, אחרי 1:1 במשחק בארמניה, ויודעת שאם תעפיל לסיבוב המוקדמות השלישי של הקונפרנס ליג, ככל הנראה תקבל את טרומסו הנורבגית, בהנחה שזו תנשור ממוקדמות הליגה האירופית (הפסידה 1:0 להראדץ קרלובה הצ'כית). שדה, אגב, לא נרשם לסיבוב הנוכחי באירופה וביום שני נכלל לראשונה בסגל לליגה הרומנית (ישב על הספסל ב-0:5 על וולונטאר).
הרומנים לוטשים עיניים לפרס הכספי של שלב הליגה בקונפרנס ליג, שמבטיח מענק של לפחות 3.5 מיליון יורו, אבל הודו: "אין לנו כסף לטיסת צ'רטר לנורבגיה". במועדון הסבירו: "טיסה כזו, הלוך ושוב לנורבגיה, עולה יותר מ-150 אלף יורו, וכרגע אין לנו את הסכום הזה. בנוסף, אנחנו צריכים עוד עשרות אלפי יורו עבור הלינה, ובמצב הנוכחי אנחנו באמת לא יודעים איך נפתור את הבעיה העדינה הזאת".
לקבוצה מקלוז' הייתה בעיה דומה גם בשבוע שעבר, כאשר לא היה לה כסף לשלם עבור טיסת הצ'רטר לירבאן, לקראת המשחק הראשון מול אלשקרט. גורמים במועדון טענו כי המצב נפתר לאחר שאלין ואדן, הבעלים של DON.ro, הספונסר הרשמי של המועדון, התערב ושילם את עלות המטוס ששימש את הקבוצה לנסיעה.
יתרה מכך, כדי להחזיר חלק מהכסף ששולם עבור הטיסה, ניתנה לאוהדי קלוז' אפשרות לטוס יחד עם הקבוצה. אוהדי הקבוצה נדרשו לשלם 1,000 יורו עבור כרטיס הטיסה בלבד, סכום שלא כלל לינה.
