נבחרת ישראל בכדורסל תקיים משחק הכנה נגד נבחרת גאורגיה ב-23 באוגוסט כחלק מההכנות לצמד המשחקים במסגרת חלון אוגוסט במוקדמות אליפות העולם. כזכור, הנבחרת תפגוש את פולין (27.8) ואת לטביה (30.8), כאשר שני המשחקים יתקיימו בריגה.
הנבחרת צפויה לפתוח את אימוניה ב-16.8, ולהמריא לטביליסי ב-21.8, יומיים אחרי ערב גאלה שייערך בבית הראל.
באיגוד הכדורסל פנו למספר גדול מאוד של שחקנים בתקופה האחרונה על מנת לזמנם לסגל הרחב של הנבחרת כדי להימנע מסוגיה כפי שהיתה בחלון הקודם, אז שחקנים רבים נעדרו ונוצר לחץ גדול למלא את הסגל. באיגוד עדיין מחכים לתשובות סופיות משני שחקני ה-NBA שזומנו - דני אבדיה ובן שרף - וייתכן שאחד מהם לבסוף כן יגיע. גם שחקן הפועל העמק בעונה שעברה רפי מנקו עשוי לחזור לסגל.
כזכור, סגל נבחרת ישראל מול קרואטיה היה חסר שלל שחקני מפתח וכלל את אדם אריאל, קאדין קרינגטון, ליאור קררה, ים מדר, עילי דולינסקי, יותם חנוכי, נתנאל ארצי, בניה סרור, נועם יעקב, יאיר קרביץ, איתן בורג וגיא פלטין.
נבחרת ישראל סיימה את שלב הבתים הראשון במוקדמות אליפות העולם עם מאזן מאכזב של 4:2, אותו היא סוחבת לשלב הבא. איתה באותו הבית ניתן למצוא גם את פולין, קרואטיה, גרמניה, לטביה והולנד.
