קינגס קאנגווה ממשיך להעסיק את התקשורת היוונית. הערב (שלישי) דווח אמנם כי א.א.ק אתונה ויתרה על רכישת הקשר הזמבי בעקבות ההתעקשות של הפועל באר שבע לשתף אותו במשחק מול ויקינגור במוקדמות ליגת האלופות, ובכך למעשה למנוע ממנו אפשרות לשחק עם אלופת יוון בשלב הפלייאוף. על פי היוונים, העסקה כבר סוכמה מול הפועל באר שבע ומול השחקן, אבל לאור ההתעקשות הוחלט "לבחון אלטרנטיבות אחרות".
קאנגווה אכן פתח בהרכב ואף כבש שוויון זמני בהפסד 2:1 באיסלנד. ביוון עקבו אחר המשחק ובעיקר אחרי קשר נבחרת זמביה, ובתקשורת באתונה טענו כי הוא "אפילו לא חייך" לאחר השער שהבקיע בדקה ה-51.
באחד האתרים נכתב כי התוכניות השתנו בעקבות הצעד של הפועל באר שבע, אבל לאור "ההערכה הרבה של המאמן מרקו ניקוליץ' לקאנגווה והרצון של הכדורגלן עצמו להשלים את המעבר", העסקה עוד יכולה לצאת אל הפועל.
קאנגווה בן ה-27 חזר להפועל באר שבע בקיץ 2024, אחרי ששיחק בקבוצת הנוער של המועדון בסוף 2017. הוא סיפק שתי עונות נפלאות בליגת העל והוביל את הקבוצה לזכייה בגביע המדינה ב-2024/25 ובאליפות ב-2025/26, בה גם סיים כשחקן העונה עם 12 שערים ותשעה בישולים.
המעבר לאלופת יוון אמור היה לשדרג משמעותית את שכרו, כשעל פי ההערכות א.א.ק הסכימה לשלם גם דמי העברה בסך כ-3.5 מיליון יורו להפועל באר שבע.
